Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktató a 6 órám helyett...

Az oktató a 6 órám helyett kitalálta hogy 14 órám van, segítenél, please?

Figyelt kérdés

Szóval ezt az elején nem mondta,csak beültem a kocsiba,elhadarta a forgalmi lényegét,aminek kb a 10%ára emlékszem,aztán a héten mondta hogy ezt vesszük 14. órának. Mert a felét már kifizettem,utalt rá h vigyem a következő adagot.(nem mondta ki.)

Meg hogy szükségem lesz pótórákra.

Azon gondolkodom,hogy a jogszabályi kötelezőt levezetem,és forgalmiért átmegyek másik iskolába,csak ennek még nemigazán jártam utána,a költségeknek.

Itt is akartam adni,vagy akarok adni "dolgot" az oktatónak,hogy átmenjek,de a pótórákkal való lehúzást nem akarom.

Eddig a 6 órában kb csak vezetgéltem,3x volt 'Y" megfordulás, kb ennyiszer egy ívben megfordulás,emelkedőn egyszer,hátra,előre parkolás,nagyjából ennyi. Ez ugye Budapest belvárosa.

A fenti az egyik kérdésem.

A másik kérdésem hogy mivel mindenképpen ki akarom használni ezt az amugyis drága 30 órát,mit gyakoroltassak a vezetővel?

Azt mondta országúti vezetés majd a vége felé.

Nem akarom lehuzatni magam pótórákkal.

Valaki adjon valami ésszerű tanácsot kérem szépen...

21/Lány

2019. júl. 7. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondod: "nem, ez a 7. óra volt". És ennyit is írsz alá. Ne légy hülye!
2019. júl. 7. 17:21
 2/16 A kérdező kommentje:

A kenőanyaaggal nincs gond,mert mindenki mondta hogy ígyis leadott egy 20-ast az oktatónak,ez ezzel jár,oké

de szerintem itt,mivel ez elég drága suli,itt egy 20assal nem megyek át ha jól vezetek,6500 az óradíj...

szóval kicsit félek a pótórás lehúzással,és a megbuktatástól

még nem is jelentkeztünk forgalmira

2019. júl. 7. 17:22
 3/16 A kérdező kommentje:

tulajdonképpen nem is nagyon figyeltem hogy azt a sz*rt irogatja velem alá minden elindulás előtt

de tuti nem két óra az egész,de mostmár figyelni fogom

nem nagyon akarok összekülönbözni az oktatóval egyébként

2019. júl. 7. 17:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem dupla órák voltak?

Nekem egy alkalom mindig dupla óra volt. Egy "óra" az 45 perc, ezért mindig 2-t azaz másfél órát voltam vezetni.

2019. júl. 7. 17:25
 5/16 A kérdező kommentje:

engem az sem érdekel ha 14 órának veszi,legalább "gyorsabban" megy a dolog,nekem az a célom hogy meglegyen a forgalmi papírt aztán kész

tudom hogy le kell adni egy kis prémiumot az oktatónak,

szóval ezért gondolkodok ha letelt a 30 óra átemegyek másik suliba,ott max 1-2 pótórát kiveszek,mondjuk vidéken,leadom a "prémiumot",és hátha átmegyek

2019. júl. 7. 17:27
 6/16 A kérdező kommentje:

4. válaszadó

talán

lehet hogy hellyel közzel dupla óra volt valóban,de nem nagyon figyeltem hogy őszinte legyek

mostmár fogom

2019. júl. 7. 17:28
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Mekkora nyomi vagy
2019. júl. 7. 17:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy nem baj, mert előbb lesz meg a harminc, ezzel csak épp az a baj, hogy már most belengette az oktató hogy "pótórákat" kell venni, magyarul a végére legalább tíz órával le fog húzni.
2019. júl. 7. 17:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem tudod ,hogy 50 vagy száz percet vezetsz akkor tényleg nyomi vagy.
2019. júl. 7. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a bajod???

Nem mind1,ha 14 órád van a 6 helyett????Hiszen mint írtad téged ez nem érdekel,a lényeg,hogy előbb legyen papír.

Nem akarod magad lehúzatni plusz órákkal,de nem érdekel,hogy 6 helyett 14 óra van már beírva.

A kenőpénz se érdekel,mert én úgy látom a kutya nem írta,de te azon lovagolsz,hogy fizetsz aztán jól van.

Hát akkor hajrá,tedd amit akarsz...de jól nem fogsz kijönni belőle,mert vannak nálad problémák

2019. júl. 7. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!