Az oktató a 6 órám helyett kitalálta hogy 14 órám van, segítenél, please?
Szóval ezt az elején nem mondta,csak beültem a kocsiba,elhadarta a forgalmi lényegét,aminek kb a 10%ára emlékszem,aztán a héten mondta hogy ezt vesszük 14. órának. Mert a felét már kifizettem,utalt rá h vigyem a következő adagot.(nem mondta ki.)
Meg hogy szükségem lesz pótórákra.
Azon gondolkodom,hogy a jogszabályi kötelezőt levezetem,és forgalmiért átmegyek másik iskolába,csak ennek még nemigazán jártam utána,a költségeknek.
Itt is akartam adni,vagy akarok adni "dolgot" az oktatónak,hogy átmenjek,de a pótórákkal való lehúzást nem akarom.
Eddig a 6 órában kb csak vezetgéltem,3x volt 'Y" megfordulás, kb ennyiszer egy ívben megfordulás,emelkedőn egyszer,hátra,előre parkolás,nagyjából ennyi. Ez ugye Budapest belvárosa.
A fenti az egyik kérdésem.
A másik kérdésem hogy mivel mindenképpen ki akarom használni ezt az amugyis drága 30 órát,mit gyakoroltassak a vezetővel?
Azt mondta országúti vezetés majd a vége felé.
Nem akarom lehuzatni magam pótórákkal.
Valaki adjon valami ésszerű tanácsot kérem szépen...
21/Lány
A kenőanyaaggal nincs gond,mert mindenki mondta hogy ígyis leadott egy 20-ast az oktatónak,ez ezzel jár,oké
de szerintem itt,mivel ez elég drága suli,itt egy 20assal nem megyek át ha jól vezetek,6500 az óradíj...
szóval kicsit félek a pótórás lehúzással,és a megbuktatástól
még nem is jelentkeztünk forgalmira
tulajdonképpen nem is nagyon figyeltem hogy azt a sz*rt irogatja velem alá minden elindulás előtt
de tuti nem két óra az egész,de mostmár figyelni fogom
nem nagyon akarok összekülönbözni az oktatóval egyébként
Nem dupla órák voltak?
Nekem egy alkalom mindig dupla óra volt. Egy "óra" az 45 perc, ezért mindig 2-t azaz másfél órát voltam vezetni.
engem az sem érdekel ha 14 órának veszi,legalább "gyorsabban" megy a dolog,nekem az a célom hogy meglegyen a forgalmi papírt aztán kész
tudom hogy le kell adni egy kis prémiumot az oktatónak,
szóval ezért gondolkodok ha letelt a 30 óra átemegyek másik suliba,ott max 1-2 pótórát kiveszek,mondjuk vidéken,leadom a "prémiumot",és hátha átmegyek
4. válaszadó
talán
lehet hogy hellyel közzel dupla óra volt valóban,de nem nagyon figyeltem hogy őszinte legyek
mostmár fogom
Most mi a bajod???
Nem mind1,ha 14 órád van a 6 helyett????Hiszen mint írtad téged ez nem érdekel,a lényeg,hogy előbb legyen papír.
Nem akarod magad lehúzatni plusz órákkal,de nem érdekel,hogy 6 helyett 14 óra van már beírva.
A kenőpénz se érdekel,mert én úgy látom a kutya nem írta,de te azon lovagolsz,hogy fizetsz aztán jól van.
Hát akkor hajrá,tedd amit akarsz...de jól nem fogsz kijönni belőle,mert vannak nálad problémák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!