Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy beiratkoztam kresz tanfolyamra és rosszul adtam meg az email címem így az e learninges progi elvileg valaki másnak ment ki. Az oktató ha szólók neki hogy küldje ki a jó címre akkor ugyan úgy elkéri mégegyszer a 40 ropit? A válszokat előre is köszönöm2019. jún. 5. 15:38
1/3 anonim válasza:
Ezt nekünk honnan a francból kéne tudni? :D Nyisd ki a szádat és szólj neki, aztán majd mond valami okosságot...
2/3 A kérdező kommentje:
Jogos:D
2019. jún. 5. 16:41
3/3 anonim válasza:
Nyáron iratkoztam én is be. Nem jött az e-learninges link. Felhívtam az autósiskolát, hasonló szöveggel, hogy nem írtam el, vagy nem olvasták félre az e-mail címem? És érthetően elmondtam nekik a telefonban újra. Nem olvasták félre, csak éppen lusták voltak ezzel foglalkozni, így beletelt az e- learning igényléstől számítva kb 3-5 nap, mire megkaptam a regisztráló linket és neki tudtam kezdeni a tanulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!