Titeket allitot le rendor ellenorzesre? Ilyenkor milyen iratot ker? Atnezi a kocsit is?
8 eve van jogsim, 8 eve vezetek es soha nem allitott le rendor ellenorzesre
hianyzik
mire keszuljek? milyen papirokat okmanyokat ker?
Jogosítvány, forgalmi, biztosítás.
Én 11 éve vezetek, nem is keveset és csak egyszer állított meg rendőr.
Nagyon kevés rendőr van, ezért is van a sok gyorshajtó meg a baleset, nincs mitől félniük, nincs visszatartóerő.
Ha megállit meg fogja mondani hogy mit kér.
Engem is állitottak meg már és csak bele kellett fújni a szondába, papirt nem kért.
4-5x állítottak meg 15 év alatt. 3x papírok egyszer este szonda is+1x meg le is ellenőrizték mindenki személyi igazolványát nem vagyunk-e körözött személyek.
Az a vicc, hogy a legelsőnél éppen lakást vettem nálam volt 1,5 millió pénz és csak egy fekete ruhás rendőr állt az út szélén, egy jelvénnyel kocsi sem sehol. Meg is ijedtem kicsit, hogy kamu zsaru.
#7 Nem új, csak újnak néz ki, de viccen kívül. 15 éves, magyar forgalombahozatal, régi, nem eu-s rendszámmal.
Meg hozzá még fiatal is vagyok, egyértelműen kivesznek mindig.
Majdnem 30 éve vezetek, de 10-nél kevesebbszer állítottak meg.
A kocsit még soha nem nézték át.
Általában a papírokat nézték meg, de volt, hogy csak a szondába kellett fújnom, aztán további jó utat kívántak.
Apámnak sokáig megvolt a régi Ladája, és egyszer azzal állítottak meg, mert azt hitték, a kocsi miatt, hogy kokeró vagyok. :)
Rendesen bocsánatot is kért a rendőr:
"Ne haragudjon, messziről nem láttam, hogy fehér ember. De ha már megállt, mutassa már meg az iratait."
A telekről jöttem haza, a kutya az anyósülésen ült (nem is volt bekötve :), de azért nem szólt, pedig így nem szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!