Kétümetű motorok beindításánál tekintettel vagytok másokra?
Siófokon voltam kicsit kinyúztóztatni az öreg Pannóniám. Leparkoltam a Petőfi sétányon található parkolóba. Miután kigyönyörködtem magam a parton, elindultam vissza. Pár hellyel odébb másik veteránmotoros kolléga parkolt. Sok ember volt körülöttünk, sokan ettek-itak is, séta közben. Én ilyenkor picit arrébbtolom a gépet, hogy ne az orruk alá füstöljön (főleg ne a gyerekek szívják be az esszenciát). Az előbb említett kolléga nem volt ilyen szívbajos, berúgta, melegítette picit és aztán elviharzott.
Csak én foglalkozok ezzel ennyire?
Te egy igényes finom ember vagy...nézz körül, és megtapasztalod, hogy ritka vagy, mint a fehér holló...
Persze vannak ilyen embertársaink, csak nem ott, és akkor...
Nem csak te. Én egy hat lakásos társasházban élek. A tároló feletti lakásban nemrég született egy kisgyerek. A születése óta kitolom a robogóm az út széléig és ott indítom be, hogy a zaj miatt ne sírjon.
Nem kért meg rá senki, magamtól cselekszem így, pedig gyerekem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!