Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi bunkó vezetéso...

Miért van ennyi bunkó vezetésoktató?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak kivételek, de elképesztően sok a panasz.

Nemrég kiírtam kérdést e témában, és azt mondták, hogy ha nem nagyon rossz, bunkó az oktatóm, akkor ne váltsak, mert a legtöbb oktató bunkó.

Itt a lakhelyemen is (Kom-Eszt megye) mindenki azt mondja, hogy az autóiskolánként 1-2 normális oktató van, de náluk meg rengeteget kell várni..

2019. jún. 19. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi hozzászólások alapján, nem csak sztereotípia a kövér, problémás magánéletű, középkorú férfi. Akámilyen meglepő, az én oktatóm is ilyen volt.

Volt szerencsém nem egyszer végig hallgatni a házzassága problémáit, azt, hogy minden gátlás nélkül ordít a telefonba a feleségével, utána meg kétes eredetű hívásokat folytat le, találkát megbeszélve valakivel, lehetőleg napközben és nem túl forgalmas helyen. Mindenki gondolkodhat...

A családi zűröket leszámítva, az óra hasznossága függött a hangulatától. Volt, hogy szinte az egészet végig magyarázta, de olyan is, hogy csak végig fikázott, de azt, hogy hogy kéne azt már nem árulta el.

Halaszthatatlan dolga neki is gyakran akadt, az mit sem számított, hogy éppen fizetem neki azt az időt, hogy tanítson meg vezetni.

Az alá fölé rendeltségi viszonyt ő is elég erősen kihasználta. Mindig éreztette, hogy ott ő a főnök és csak neki lehet igaza. (Hozzátenném, hogy egyszer nem álltam le vitatkozni, akármennyire is éreztem oknélkülinek amit mond)

Amúgy ezeket leszámítva megtanított vezetni, sőt még le is vizsgáztam. Ha bármi hülyeséget csináltam, azonnal bele avatkozott, tehát akármennyire is mással foglalkozott, mégis ott volt teljesen.

Nem gondolkoztam azon, hogy másik oktatót kérjek, nem is igazán mertem volna. Mai fejjel már máshogy csinálnám és nem biztos, hogy eltűrtem volna ezt.

Ha újra kezdhetném, nem nagy az esélye, hogy hozzá mennék, de ahogy hallottam, máshol sem jobb a helyzet felénk.

2019. aug. 30. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!