Most,2018-ban melyik a legjobb autósiskola és vezetésoktató Esztergomban?
A Dakar sulit felejtsd el. Én régen náluk tanultam, akkor még nem Dakar volt a neve, de tudom milyen embereik vannak. Az elméleti oktatásuk akkor jó volt, de a gyakorlati nem a legjobb. Persze ott is inkább az volt a probléma hogy normálisan nem lehetett időpontot egyeztetni mert minden oktatót úgy betábláztak hogy volt amikor egy teljes hetem kimaradt amikor a délelőtti oktatásokat délutánra kértem.
A Molnár sulija nem rossz főleg ha Molnár Gábor az oktató, ő nagyon türelmesen áll a dolgokhoz.
De az embereiről sem hallottam panaszt.
Van a Rutin nevű oktatási cégnek is autós iskolája, én mondjuk náluk gépkezelőnek tanultam és megmondom őszintén teljesen megvagyok velük elégedve, mindent elmagyaráztak elméleten és gyakorlaton is, teljesen egyszerűen, olyan szinten hogy azt még egy gyenge elméjű ember is simán megérti. Az autós iskolájukról nem hallottam még rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!