Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fair volt?

Szerintetek ez fair volt?

Figyelt kérdés

Tegnap vizsgáztam B kategóriából,a KRESZ szerinti ellenőrzést hibátlanul csináltam meg,parkolás elsőre sikerült, y-t megcsináltam, sebességkorlátozást betartottam,gyalogosokat átengedtem,irányjelzőket jól használtam. Ami nem volt jó az a körültekintés, mindhárom tükröt használtam folyamatosan,de a sávolásnál nem néztem hátra,ott is a tükröket használtam. Vissza vezettem a rutin pályára ,ekkor közölte velem a vizsga biztos minden jó volt kivéve a körültekintés ezért sajnos nem felelt meg...

Én ezt teljes mértékben elfogadom,de véleményeket szeretnék kérni ki mit gondol erről. Mennyi plusz órát vegyek még?

2019. máj. 30. 08:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
En is buktam en 2orat veszek, mondjuk a bukasomat az oktato se ertette .. a vb nek mar az elejen nem voltam szimpi, folyamatosan beszolt hatulrol semmi nem tetszett neki , aki utanam vizsgazott azt is megbuktatta es az oktato se tartotta jogosnak... vissza fele az oktatonak is beszolt 😂😂 elkeserito ez a helyzet , de akkor sem fogok nekik fizetni 😎
2019. jún. 13. 14:15
 12/12 anonim válasza:

Minap történt egy ebből adódó szitum, nem mai jogsi nem is első száz kilóméterem. Zenehallgatás közepes hangerő, robogó hangját kulső sávban nem hallottam, plusz olyan holttérbe jött végig hogy 1mm-t nemláttam belőle tükörben. Természetesen elbasztam, nem néztem ki elkezdtem az átsorolást, egyedül a reflexemnek és a picit több rutinnak köszönhetem hogy nem lett baj. Megálltam, kiszálltam piros lámpánál és sűrű elnézést kértem tőle mert baromi normálisan közlekedett és korrektül lereagálta a helyzetet sajnos én hibáztam hogy nem néztem ki rá.

Na adott egy friss jogosítvány amit megad erre a vb. Megcsinálsz egy ilyet 0 tapasztalattal és semmi sem kell hozzá szimplán 1másodperc alatt leforgott a jelenet. Egyetlen egyszer nemnézel ki friss jogsival és mondjuk nem tudod időben korrigálni az ilyen szitut ami sajnos nem ritka, meghal egy ember.

Inkább buktasson meg és figyelj oda rá sikeres vizsga után is mint megtörténhessen hasonló. Nagyon nagy jelentősege van a holttérnek!

Addig sem sok ilyesmi szitum volt hogy nemnéztem oldalra ki, de azóta egyetlen egy sem.

Ráadásul holttérfigyelős tükör sem jelzett semmit. Megbíztam a korszerű szarban, hát kár volt.

Teljesen jogosan tette a vb hogy nem engedett érte éles forgalomba egyedül. Kövire sok sikert!:)

2019. jún. 29. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!