Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a repülés és melyik részre üljek a repülőgépen?

Figyelt kérdés

Amszterdamból Amerikába utazom majd teljesen egyedül és félek ettől.

Melyik részre üljek szerintetek? A gépen jobb és bal oldalt van 3-3 ülés. Namármost vagy az ablak mellé,vagy kívülre ülnék, belülre semmiképp.Szerintetek hol jobb?

A gép elején, közepén, vagy végén? Most kellene megadnom az ülésemet, sajnos a gép legelejéről már elfogytak az ülések, csak egy van a folyosó mellett. A legtöbb szabad hely a gép végén van.

Egyszer utaztam repülővel Európán belül és iszonyatosan fájt a fülem felszálláskor, meg leszálláskor, tartok attól,hogy megint így lesz. Pedig rágóztam. Mit csinálhatnék,hogy elkerüljem ezt, jó ötlet,ha előtte kimosatom a fülemet?

2010. júl. 7. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

A baleseti statisztikák szerint a farokrész a legbiztonságosabb.

Ha a fülfájás ellen nem használ a rágás és a nyelés, fogd be az orrod, és így próbáld kifújni.

2010. júl. 7. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tökmindegy hova ülsz. Fülbedugulásra meg javaslom a gumicukrot :D
2010. júl. 7. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:
sztem a pylon tetejére ülj vagy az orrfutószáron kapaszkodj és akkor tuti hogy jó móka lesz!
2011. júl. 17. 23:57
 4/4 ennyiii válasza:
Hát a repülő a legnagyobb terhelést a szárnyakon kapja, ezért a szárny-törzs találkozási rész a legerősebb elméletileg. Emellett vészkijáratok vannak ott elhelyezve pár típuson. Viszont ott a legtöbb a kerozin, ha gáz van akkor ég mint a marha. A farokrészben valóban éltek már túl balesetet, de ez csak a besiklás szöge miatt van így, és mert a farok előbb leszakadt és megállt. pl a hejcei An24/26. De ez sem biztos hogy így alakul a landoláskor. De a statisztikák azt mutatják, hogy vagy kettétörik az egész, vagy a farka válik le. Én a szárny mögé ablak mellé a gép vége felé ülnék le. A füled valszeg azért fájt mert el van tömődve a csatorna az arcüreg és a fül között. Szar érzés, én egyszer betegen buszoztam a hegyeken keresztül és minden domb nagy fájdalmat okozott.
2012. márc. 12. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!