Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Robogót hol lehet tárolni, ha...

Robogót hol lehet tárolni, ha nincs garázs?

Figyelt kérdés
Elsőre elég hülye kérdés, de van valami benne szerintem. Nehezen hiszem, hogy minden robogósnak van egy garázsa, ahova berakhatja a verdát. Nekem nincs garázsom, de a munkába közlekedést kocsiról robogóra akarom módosítani a kedvezőbb árak miatt. A takaró télen is kellően megvédi a robit, ha a hát mellett áll?
2010. júl. 6. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Utcán
2010. júl. 6. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy vidd be a lépcsőházba egy félreeső helyre... ha olyan a lakóközösség, nem fognak érte szólni
2010. júl. 6. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
egyik barátom azt csinálta hogy keresett olyat, akinek van garázsa, és szintén motorosm és havi X összegett fizetett a garázsért hogy ő is használhassa
2010. júl. 7. 03:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs garázs és én csak tető alatt tartom, télre meg beteszem az ólba (már nincs ott állat régóta) és letakarom.

Tedd be a teraszra ha van vagy a házba ha elfér mondjuk a folyosón.

Ha egyik se megoldható akkor kérj meg valaki ismerőst vagy rokont hogy engedje meg hogy tárolhasd a motort a téli időszakban a garázsában, a kamrában vagy ahova befér.

2010. júl. 7. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!