Szerintetek vegyek robogót?
Hogy lehet a kettőt összehasonlítani, a robogó az nem motor, a Simson az (legalábbis úgy néz ki).
Simson után rogogó???
Szerintem se. Elég furcsa lenne, pl. taposnád a jobb oldalon a műanyagot keresve a féket. :)
A Simson nem a legújabb technika, de nagyon kellemesen motorozható. És nem csak húzod a gázt, hanem tényleg megtanulsz bánni a motorral.
Nem tudom merre motorozol,nekem is simsonom van,
de nem mernék végigmenni a Hungária körúton
egy kiskerekű robogóva,mert az európai szintű útminőség kitépné a kezeimből a kormányt...
12:11--->Azokkal az érveiddel,hogy belső is van a simsonban,na meg küllők is,és képes szög hatására leereszteni a gumi,még nem győztél meg:)
Arról elfelejtettél beszélni,hogy 150-ért már csak egy leharcolt-pizzafutármaradékot kapsz,a fejed majd szét pattan 20 kilométer után,és ha a robogó motorja tönkremegy,az kuka.
Simóval (hosszú negyedikkel) gyönyörű szépen megyek utazóban 75-80-at,és nem kell izomból markolásznom a kormányt,hogy ki ne tépje a kezemből.
Még féklámpával is ellátták,igaz,hogy csak 1-el,de az nekem bőven elég...:)
"belső nélkülivel simán elmész egy kútig felfújni vagy a gumishoz"
Nekem aztán tökmindegy..mert én általában vasárnap megyek bele valami szArba,a világ végén,mindentől távol..
És rengetegszer mentem haza simóval,a tankon ülve,amit a kis rollerrel nem csináltam volna meg..:D
De nem a gumikról akartam értekezni,hanem a kérdező
kollégának a figyelmét akartam felhívni arra,hogy összességében egy robogóval közlekedni sokkal veszélyesebb,mint egy simsonnal.Mert lehet hogy egy nagyobb kátyúnál kitörik néhány küllőm,de robogón ülve a nyakam törik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!