Mennyi idő lerakni azösszes jogsit ami kamionozáshoz kell?
Figyelt kérdés
C+E pav ADR2019. máj. 9. 20:27
1/8 anonim válasza:
Ha van időd és lóvéd, akkor 1 év.
2/8 anonim válasza:
ADR nem feltétlen kell, szerintem összekeverted a GKI-val. De kell hozzá pénz meg idő, 1 évet minimum számolj rá, főleg, hogy kezdő jogsival nem vontathatsz pótkocsit (tehát ha az első nemzetközi kategóriád nincs 2 éves, addig CE-t nem csinálhatsz).
3/8 anonim válasza:
2 éves B kategóriás jogosítvány a feltétele a C kategóriának, ha ez megvan akkor jöhet az E kategória. Külön kressz külön vezetés. Elég sok idő mire összejön. Kb. 1 év.
4/8 Beviz Elek válasza:
A C-hez nem kell 2 éves B, lehet friss is.
Az E-hez kell minimum 2 év nemzetközi kategória, tehát minimum 2 éves A(1,2, 1/B) vagy B kell.
Amire szükséged van az a B, C, E, GKI, PÁV. GKI, PÁV mehet az E-vel párhuzamosan is, nem kell meglegyen a vizsgád, ha külföldi cégnél vagy PÁV sem kell.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell neki 1 év. C, aztán mehet a C+E, ha a jogsid (B kat) már nem minősül kezdőnek. GKI tanfolyam vmi 2-3 nap, ADR se hosszabb szerintem. Ja, legelején kezdj egy kettes csoportó orvosival, meg menj el PÁV II-re, ha tudsz. Tudom, PÁV 3 is elég, de jobb a 2.
6/8 anonim válasza:
Illetve ADR-hez PÁV II kell, szóval arra menj.
7/8 anonim válasza:
Én 2016 február közepén iratkoztam be "C"-re 2016 decemberére már meg volt mindenem, dolgozhattam CE-vel. Semmiből nem buktam.
8/8 Ricsi74zhf válasza:
Csináld meg inkább a "D" kategóriát és úriember leszel a kamionozáshoz képest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!