Annyira rosszul erzem magam miatta. Pedig ez a legkönnyebb dolog, es meg tudtam bukni rajta. Ezen meg a legbutabb ember is atmegy. Egyetemre jarok es nem tartom magam butanak. Ég az arcom miatta.
Dehogy is az...Egy csomó ismerősöm megbukott elsőre aztán megcsinálták:) ne szomorkodj! Minden nem sikerülhet elsőre...
2019. ápr. 25. 08:50
2/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő nekem is sok ismerősöm bukott meg rajta elsőre
2019. ápr. 25. 09:21
3/15 anonim válasza:
Tudom le fogtok szavazni, de szerintem egy kicsit ciki. Nálunk kb harminc emberből 3-4 bukott, nekem a 67 pontommal égett a pofám, előtte 70 felett teljesítettem folyamatosan a teszten. De ne foglalkozz ezzel, tanulj és másodszorra átmész. A három pontosokat mindenképp kend-vágd.
2019. ápr. 25. 09:39
4/15 anonim válasza:
Szerintem is ciki kicsit. Bár azt is jó lenne tudni, hogy miért nem sikerült. Nálunk a tanfolyamon voltak olyanok, akiknek egyszerűen nem fogott az agyuk, szóval kissé butácskák voltak, tök egyszerű logikával kikövetkeztethető dolgokra nem jöttek rá. Meg is buktak. Órai gyakorláson is nagyon sok hibájuk volt mindig. Szerintem ez ciki, akinek ennyire nem megy, az inkább ne is vezessen.
De ha pl. csak izgultál és nem tudtál rendesen figyelni, vagy félrenyomtál egy-két kérdésnél, akkor nem ciki. Majd másodszorra jobb lesz, akkor már nem lesz ismeretlen a helyzet.
2019. ápr. 25. 09:47
5/15 anonim válasza:
Talán azért buktál meg,mert úgy voltál vele ahogy írtad is,hogy ez a legkönnyebb dolog és nem igazán fárasztottad magad azzal,hogy megtanuld és értelmezd is a megtanultakat.
Amúgy az elsősegély a legkönnyebb
2019. ápr. 25. 10:19
6/15 anonim válasza:
Elsőnek nem ciki megbukni,az én sulimból kb 10-en voltunk egy vizsgán és csak két ember ment át,és én nem voltam köztük.Másodszorra pedig 4 hibaponttal átmentem.
2019. ápr. 25. 12:24
7/15 anonim válasza:
Nagyon ciki, de nem az, hogy megbuktál, hanem az, hogy egy olyan dolgon buktál meg amit minden nap használsz még akkor is ha biciklivel mész valahova. Szóval ultra gáz. És még mielőtt valaki nekem esne, nekem elsőre sikerült 3 hibaponttal amiből egy hibapont az izgulásom miatt volt, mert félrenyomtam. Szóval éghet is az arcod miatta.
2019. ápr. 25. 12:51
8/15 anonim válasza:
Szerintem elsőre is gáz, még ha nem is szánalmas. Másodikra már egyértelműen.
A KRESZ vizsga simán tanulás és gyakorlás kérdése, semmi más. Aki nem tud átmenni az szimplán lusta tanulni
2019. ápr. 25. 13:37
9/15 A kérdező kommentje:
Kozben rájöttem hogy en vagyok idiota. Online csinaltam a kresz tanfolyamot es siettettem h minel elobb meg legyen. Es csak 3 probavizsgat csinaltam meg. A vizsgam villamosos kerdeseken ment el. A tobbivel nem volt problema hiszen nap mint nap hasznalom, de egy kis varosban elek. Igy villamossal vagy trolibusszal evente 2-szer talalkozom. Sajat karomon tanultam most
2019. ápr. 25. 16:00
10/15 anonim válasza:
Tíz villamosos kérdésre válaszoltál rosszul, vagy mi? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!