Megbüntettek a buszon?
Figyelt kérdés
A probléma az volt hogy ma vettem egy 25km-es jegyet nálam volt a jegy a diákom és az igazoló papír de az igazoló papíron meg 20 km volt írva. Én meg nem vettem észre és mivel nem egyeztek megbüntettek 8235 forintra. Emiatt. És mondtam hogy inkább veszek egy egész jegyet de nem nem maradjak hogy megbuntessenek. Valami olyanról is motyogott a nő ha nem tudom mit csinálok csak 1300 forintot kell fizessek. Tudtok segíteni hogy mit hogyan kell csinálnom?2019. ápr. 23. 13:33
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor elvileg az van, hogy ha beviszed hozzájuk megmutatni, hogy de neked igenis 25 km-es igazolásod van, akkor lesz csak 1300 ft.
Gyors válts ki egy új igazolást, ha lehet :)
2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen és ha csak valahogy 1300 forintot kell fizessek akkor a csekkre miért van 8235 forint írva?
2019. ápr. 23. 13:38
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom ma már nincs ilyen igazolásos hülyeség, hanem a diákigazolványon lévő lakóhelyet és az iskolát nézik, a jegyen lévő két állomás meg kell egyezzen a diákon lévő két településsel. Ha ez rendben van, jogtalan volt a büntetés, tegyél panaszt a busztársaságnál. Ha nem ez a két állomás szerepel a jegyen, a büntetés sajnos jogos volt és nem lehet 1300 Ft-ra mérsékelni.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen! Csak az a gond hogy jövöheten tudnánk befizetni mert mától csütörtökig 16 00ig vannak pénteken csak délig és hétfőn tudnánk 18:00ig vannak mert akkor tudunk csak menni. És ha akkor mutatom fel a 25km igazolólapot úgyis áll az 1300 vagy már az egész összeget kell fizessem?
2019. ápr. 23. 13:47
6/7 anonim válasza:
Levelezősre jársz?
Csak mert ha nappalira és estire jársz, akkor bárhonnan-bárhová vehetsz diákjegyet.
7/7 anonim válasza:
Mindent azon melegében kell személyesen intézni, mert időtúllépésre hivatkozva imádják megszopatni a népet..ha csak jövőhéten érsz rá, az bizony baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!