Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Muszáj befejeznem a jogsit?

Muszáj befejeznem a jogsit?

Figyelt kérdés
Februárban abbahagytam,pár óra lenne még hátra + a vizsga és meglennék,mindennel,de nem akarom befejezni.Utálom az egészet,tiszta gyomorideg vagyok,ha kocsiban kell ülnöm,rosszul vagyok ettől az egésztől.Pár éve,volt kocsival egy balesetem és még más mellé is nagyon félek beülni,és én még 70-ig sem merek felgyorsulni.
2010. júl. 4. 20:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, rajtad múlik csak. Ha akarod, befejezed, ha nem , hát nem.
2010. júl. 4. 20:41
 2/18 anonim válasza:
0%
Ezt akkor is tudtad mikor belekezdtél. Felesleges volt kidobni ezt a sok pénzt. Mindemellett úgy gondolom, hogy a jogosítványra az életben bármikor szükség lehet. Mondjuk ha lesz egy gyereked, és este befullad, apuka nincs otthon ki rohan vele a kórházba? Vagy lekési a buszt és nem tud haza menni? Vagy mi egy más. Annyi féle dolog van. És sosem tudhatja az ember mikor kell. 70el is meglehet tenni az utat, és 50el is. Én befejezném.
2010. júl. 4. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
viszont arra készülj fel, hogy KRESZ vizsgád után 2 éved van megszerezni a jogsit, szóval ha esetleg megváltozik majd a véleményed, és túlmész a 2 éven, akkor újra kell abból is vizsgáznod.
2010. júl. 4. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:

1. ha abbahagyod akkor egy csomó pénzt kidobtok az ablakon.

2. ha már itt tartasz minimális energiabefektetéssel meg lehet csinálni

3. ha meg is van a jogsid, nem KELL vezetned, de ha majd egyszer kell, jó lesz, hogy van!

2010. júl. 4. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az első mondja semmi sem muszáj. De egyvalamibe én belegondolnék a helyedben. Na jó, kettőbe.

1. Ha megvan a jogsid nem kér enni, viszont ha megszorulsz, és mégis muszáj lenne kocsiba ülni, nem szól meg senki, hogy nincs jogsid.

2. Ha már beleinvesztáltál fene tudja mennyi pénzt, én nem hagynám veszni a helyedben.

Viszont, te tudod. Te érzed.

2010. júl. 4. 20:50
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem fejezd be, ha már egy csomó energiát és pénzt beleöltél. Ha meg lesz a jogsid, nem kötelező vezetni, viszont, lehet, hogy később szükséged lesz rá.
2010. júl. 4. 21:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem jó, ha sok olyan vezető van körülöttünk, akik bizonytalanok, idegesek, félnek a forgalomtól, emiatt veszélyhelyzetek sorozatát okozzák.

Csak akkor szerezz jogsit, ha késztetést érzel erre!

2010. júl. 4. 21:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz jogsit, akkor nem lesz jogsid. Nem kötelező tovább csinálnod. Hogy őszinte legyek, ilyen hozzáállással jobb is, ha nem vezetsz.
2010. júl. 4. 21:14
 9/18 anonim ***** válasza:

szerintem semmi esetben sem csináld meg!!!

nem kell az utakra még egy ilyen vezető, már bocs.

rengeteg balesetet okoznak az ilyen, félős lassan vezetők, mert idegessé teszik a többi sofőrt, és olyan előzésbe mennek bele, amibe amugy nem kellene.

szóval az emberiségért, kérlek NE FOLYTASD

2010. júl. 4. 21:39
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondjátok, hogy csinálja meg, mert soha nem lehet tudni. Belegondoltatok, hogy ez mit jelent? Nagy nehezen megszerzi a jogsit, de fél, utálja a vezetést. Aztán évek múlva hirtelen kocsiba pattan, és viszi a gyereket! Akkor inkább gyalog!
2010. júl. 5. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!