Most tanulok vezetni, körülbelül mennyi órát kell vennem. Hogy sikeruljön a forgalmi vizsgám? ( Nem tanultam soha vezetni, nincs autónk)
Figyelt kérdés
#autosvizsga
2019. febr. 28. 14:59
1/7 anonim válasza:
Erre bizrosan nem fogsz választ kapni itt. Szerinted bárki is meg tudja mondani neked látatlanba, hogy hogyan vezetsz, kétbalkezes szerencsétlen vagy-e, vagy pedig egy született Schumacher. Esetleg ha az oktatódat megkérdeznéd lehet választ is kapnál. Van akinek 30bol megvan, van akinek 100 sem elég
2/7 Andizsuzsi válasza:
Én alapon 70-80-at mondanék. Ha előbb megvan, örülhetsz, de szerintem ennyire minimum készüljél.
3/7 anonim válasza:
30 órától a tanár megmondja majd neked, hogy mehetsz-e vizsgára vagy sem. Mégis csak ő látja, hogy képes vagy-e vagy sem. Nekem 32-től volt a forgalmi vizsga.
4/7 anonim válasza:
Tedd fel a kérdést ezotéria rovatba. Te fogod látni idővel, hogyan haladsz, meg az oktatód. Így, hogy még el sem kezdted, honnan tudhatná bárki?
Amúgy az átlag ahogy én látom 45-50 óra körül szokott lenni. Nekem is nagyjából ennyi volt 30 évesen, zéró tapasztalattal.
7/7 anonim válasza:
#2 azért az a 70-80 elég sok, a többségnek elég szerintem 30-40 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!