Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A németek miért vezetnek...

A németek miért vezetnek ilyen bambán?

Figyelt kérdés
Mindenki azt hiszi, milyen jó vezetők, de én leggyakrabban azt látom, hogy pl. a 2 sávos úton a lámpánál az egyenesen haladók sem töltik fel mind a két sávot piros esetén, hanem birkulnak 8-10-en a jobb sávban, a bal üres. Ha a lámpa zöldre vált, akkor meg szépen egymásután megvárja mindenki míg az előtte lévő eléri az 50-nek megfelelő távolságot, és elkezdi keresgélni az egyest.
2019. febr. 23. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Onnan kell tudni, hogy a 30-as zónákban mindig jobbkézszabály van. Ritkán van állítólag kivétel, de ezekről is csak fórumon olvastam."

Aham, szóval jobbkézszabály van, kivéve amikor nem. Meg olyan is van, amikor nincs 30-as zóna, mégis jobbkézszabály van. De sok esetben van STOP vagy macisajt. Na, nagyon egyértelmű :D

2019. febr. 24. 18:08
 12/16 A kérdező kommentje:

"Der Beginn der Tempo-30-Zone wird mit Zeichen 274.1, das Ende mit Zeichen 274.2 gekennzeichnet. Die Vorfahrt ist innerhalb einer Tempo-30-Zone grundsätzlich durch die Regel „rechts vor links“ (§ 8 StVO) festgelegt, für ältere lichtzeichengeregelte Einmündungen besteht jedoch Bestandsschutz."

Szerintem elég egyértelmű. A kivételt, mint írtam fórumon olvastam, amire kb. annyit kell adni mint itt 1-2 troll véleményére.

2019. febr. 24. 18:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyébként a stop mag a macisajt pont azért olyan alakú mint amilyen, hogy hátulról is meg lehessen ismerni.

A jogászt meg nem fogja érdekelni, hogy miért nem tudta, ő lesz a vétkes.

Tapasztalat.

2019. febr. 24. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező pár válasszal előbb írtad, hogy te is beálltál a jobb sávba, szerintem innentől kezdve lényegtelen a kérdés.
2019. febr. 28. 18:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Meg azt is írtam, hogy ki is álltam és elmentem a sor mellett. (Nem vártam meg, míg a 4. autó után jön a sárga)

Szóval nem értem, mit akarsz ezzel mondani, vagy csak akartál valami "okosat" hozzászólni?

2019. márc. 1. 08:21
 16/16 A kérdező kommentje:
em is, rájöttem: Kicsi a puffered, és ha tovább olvastad volna, már nem emlékeztél volna a Hsz.-om elejére. :D
2019. márc. 1. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!