Hogy tegyem túl magam azon, hogy nem tudtam lerakni a jogositványt?
Figyelt kérdés
Fél éve volt az utolsó (negyedik) vizsgám, közel 60 óràm és 400e ft-om van benne, mégis balszerencsés vagyok. Nem járok már oktatásra, mert nincs értelme, azonban a beleölt pénz és idő nem hagy nyugodni fél éve. Volt valaki hasonló cipőben?2019. febr. 19. 12:55
2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok màr többször szégyenkezni se az oktatóm, se a vizsgabiztosok előtt. 20 éve tanít az oktatóm, 2 embere volt ezalatt aki 5-nél többször bukott, nem akarok én is közéjük tartozni, illetve tudom hogy egyedül valószínűleg életveszélyes lennék a forgalomban. Busszal utazok, és néha teljesen egyértelmű szituációkat nem ërtek, mikor a sofőr épp vmit csinál, és csak utólag jövök rá, hogy ahogy ën csinâltam volna, annak baleset lett volna a vége. Minden vizsgán megalázva éreztem magam, a vb is, az oktató is, de még a családom is adta az ívet, hogy hogy lehet ilyen hibákat véteni.
2019. febr. 19. 13:03
3/8 anonim válasza:
Akkor úgy fogd fel, hogy a pénz nem számít, a lényeg hogy nem öltél meg senkit. Nyugodtan fekszel le, nyugodtan ébredsz. Ha valami nem megy nem kell erőltetni. Nincs ezzel baj. Több ismert híres ember sem tudta lerakni. Színészek, művészek is.
4/8 anonim válasza:
Nem mindenki született sofőrnek,igazából ahhoz képest többen vezetnek, mint kéne. Annak sincs sok értelme,hogy én leraktam ugyan a jogsit,de nem vezetek,mert nem merek. Ezek után te fogsz merni majd vezetni egyedül akár? De ha saját bevallásod szerint se nagyon megy a dolog,akkor inkább hagyd,mint hogy mindig attól rettegj,mikor okozol balesetet.
5/8 anonim válasza:
Nincs valaki az ismeretségi körben, aki hajlandó lenne veled "gyakorlatozni", mert nyilván lelki okok következménye valójában a sokszori bukás. Emögött meg biztosan az van, hogy neked az átlagnál sokkal nagyobb gyakorlat kell ahhoz, hogy magabiztos legyél.
6/8 A kérdező kommentje:
A vezetés dinamikusan megy, csak általában mindig van valami, amit nem jól csinálok. Mindig apróságokon múlt a dolog, és minden létező szituációra nem lehet felkészülni a gyakorlatban, sajnos ilyenek legtöbbször a vizsgán jöttek elő,és ezek leginkánb a figyelem hiânyának tudhatóak be. (pl a tűzoltóság làmpája, elvileg villognia kéne, de mindig ki van kapcsolva. Legalább 40x elmentem mellette, hol utasként, hol vezetés közbe,erre pont a vizsgán piros, amikor a legkevésbé számítok rá.)
2019. febr. 19. 13:34
7/8 anonim válasza:
Igen. A baj mindig akkor törtėnik az ėletben nem csak a vizsgán amikor nem szamítasz rá. Figyelni kell mindenre. Nem nehėz vezetni, de könnyen elbambulhat az ember, ės a bajnak nem sok kell.
Szerintem fuss neki mėgegyszer. Figyelj, ne idegeskedj ės menni fog.
8/8 anonim válasza:
Én átmennék egy másik oktatóhoz vagy egy másik iskolába is akár, de nem adnám fel csak mert a negyedik vizsgám volt.
Ismerősömnek öt sikertelen volt, már mennie kellett páv-ra is, de csak sikerült neki, aminek több éve, és azóta is rendszeresen vezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!