Egy hajot le lehet padkazni? Most szeretnem hajora lerakni a jogsit, de a kocsim felnijet folyton lepadkazom. Szeretnem lerakni hajora a jogositvanyt, de felek hogy ugy jarok vele mint az autommal.
Ez ugye troll kérdés.
Igen, csak nem a felnit vágod tönkre, ami mérettől függően pár ezer- tízezer Ft-ért cserélhető, javítható, hanem mondjuk a stég oldalán végighúzva felhasítod a hajó oldalát. Ami kicsit kellemetlenebb. Bár akinek van pénze hajóra annak nem igazán számít az ilyesmi úgysem.
Te biztosan tudod, hogy mi az a felni?
Nem tudom észrevetted-e, de a hajóknak általában nincs kereke, így felnije sincs.
Ami hasonló lehet a padkázáshoz, ha sekély vízbe mész és a tőkesúly leér, vagy ha egy partfalnak vagy egy mólónak csapod a hajótestet.
Itt a Kossuth utcában nálunk a múltkor is nekiment egy idióta a hajójával a szomszéd Maris kerítésének.
Azt mondták a rendőrök, hogy valami drogos csávó volt, ment vele hazafelé a diszkóból...
Le lehet padkázni, de inkább hajópadlóval szokták burkolni, az ízlésesebb, és jobban is illik egy hajóhoz.
Nem tudom, te hogy vagy vele, én a komódra szoktam letenni a jogsit, nem egy hajóra, de ha neked az jobban kézre esik....
(bár nem igazán értem, mi köze ennek a kocsid felnijéhez?)
aha. A felni padkázása a jele annak, hogy figyelmetlenül vezetsz, nem tudod felmérni a jármű határait. Hajóbál amit előttem is írtak fennáll a veszélye annak, hogy nekicsapod a mólónak vagy kimész vele sekély vízbe és megfekteted.
Lófaßt adnék neked nem kishajó jogsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!