Mantás Zsolesz kérdése:
Buszra szeretnék Jogosítványt szerezni, ennek a lépéseit, időtartamát és körülbelüli árát kérdezném?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 13:55
1/6 szántóvető válasza:
ha megvan a B-jogsid akkor 170-körül van,a net tele van hirdetésekkel.
2/6 A kérdező kommentje:
Olvastam többet is róla,de nem pontosan értem ezért kérdeztem volna olyat aki jártasabb benne. az csak a busz amit Te írsz,de előtte még mást is el kell végezni csak nem tudom pontosan ,hogy mit.
2015. jan. 26. 14:19
3/6 anonim válasza:
Betöltött 24 év,egy köteg pénz,majd egy GKI és egy PÁV II kell hozzá.
Meg némi nagykocsis gyakorlat sem árt,mert ha munkát vállalsz vele,akkor tudni kell a szűk utcákban centizni vele!
Sok sikert!
4/6 szántóvető válasza:
előtte a páv-ot kell megcsinálni,utána a gki-t.előbbi 9000Ft körül van.
5/6 anonim válasza:
Én bátor embernek tartottam magam, de a buszjogsi előtt vezettem egy picit teherautót is.
Páv, B, C,előny az E, aztán egy jobb cég, és kétszázezer..
Persze nem mindegy, milyen busz? BKV, távolsági, magán, hosszújáratú túrista(nyelvvizsgával)...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A cég küldene,mert eddig kisbusszal jártam és van több nagy buszunk is. A megyében kellene dolgoznom,majd idővel kapnék különjáratokat is.
2015. jan. 27. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!