Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszra szeretnék Jogosítványt...

Mantás Zsolesz kérdése:

Buszra szeretnék Jogosítványt szerezni, ennek a lépéseit, időtartamát és körülbelüli árát kérdezném?

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 13:55
 1/6 szántóvető ***** válasza:
ha megvan a B-jogsid akkor 170-körül van,a net tele van hirdetésekkel.
2015. jan. 26. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Olvastam többet is róla,de nem pontosan értem ezért kérdeztem volna olyat aki jártasabb benne. az csak a busz amit Te írsz,de előtte még mást is el kell végezni csak nem tudom pontosan ,hogy mit.
2015. jan. 26. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Betöltött 24 év,egy köteg pénz,majd egy GKI és egy PÁV II kell hozzá.

Meg némi nagykocsis gyakorlat sem árt,mert ha munkát vállalsz vele,akkor tudni kell a szűk utcákban centizni vele!

Sok sikert!

2015. jan. 26. 14:29
 4/6 szántóvető ***** válasza:
előtte a páv-ot kell megcsinálni,utána a gki-t.előbbi 9000Ft körül van.
2015. jan. 26. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bátor embernek tartottam magam, de a buszjogsi előtt vezettem egy picit teherautót is.

Páv, B, C,előny az E, aztán egy jobb cég, és kétszázezer..

Persze nem mindegy, milyen busz? BKV, távolsági, magán, hosszújáratú túrista(nyelvvizsgával)...

2015. jan. 26. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A cég küldene,mert eddig kisbusszal jártam és van több nagy buszunk is. A megyében kellene dolgoznom,majd idővel kapnék különjáratokat is.
2015. jan. 27. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!