Mennyi időbe telik lerakni egy B kategóriájú jogosítványt?
Mindennel együtt 10-12 hónap, de iskolától is függ. A KRESZ tanfolyam kb 2 hónap, aztán vizsga (arra időpontot kell kérni, tanfolyam után kb 2-3 hét). Utána várni kell az oktatóra, ez kisebb autósiskoláknál rövidebb idő, de pl a Csigavérnél, Mazsola Tanodán stb 3-5 hónap is lehet! Nekem az SOS-nél 3 hónapot kellett várnom és csak azért úsztam meg ilyen rövid idővel, mert kihisztiztem egy helyet :D 30 órát/580 km-t kell vezetni, ha heti 2x jársz, akkor ez kb 3 hónap alatt van meg.
Utána jelentkezel forgalmi vizsgára, arra kb 3-4 hetet kell mostanában várni. Sikeres vizsga után (persze elsősegély vizsga is kell, de azt közben bármikor meg tudod csinálni) várnod kell 1 hónapot kb a jogosítványra.
Nem tudom hol élsz ahol 10-12 hónap... Nekem 3 hónapon belül megvolt ha az első elméletitől a vizsgáig számolom.
De hallottam olyat is ahol egy bő hónap alatt össze elhet hozni.
Budapesti vagyok, az SOS jogsinál tanulok.
Leírnàd nekem, hogy hogyan lehet 3, illetve 1 hónap alatt jogsit szerezni? Az SOS-nél eleve 28 óra a kötelező elméleti tanfolyam, 2x2 óta hetente, ez 7 hét. A 30 órát/580 km-t pedig kötve hiszem, hogy 1 hónap alatt le lehet vezetni, max ha az ember minden nap vezet, de ez lehetetlen ha az ember iskolába jár vagy dolgozik mellette. Az oktatóm örül, ha heti 2x tud vállalni, mert 40 tanítványa van rajtam kívül. Persze, ha valakinek van rokona, ismerőse, aki oktató, akkor biztos könnyebb, de egy sima autósiskolánál ennyi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!