Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Renfőri igazoltatásnál ki...

Renfőri igazoltatásnál ki lehet szálni az autóból vagy bent kell maradni?

Figyelt kérdés

Még nem volt közuti ellenőrzésem és nem tudom, hogy mit szólna a rendőr, vagy hogyan kezelné azt, ha kiszálok az autóből mikor leint.

Azért szállnénk ki, mert nem szeretem ha valaki álva beszél hozzám és én pedig ülök, valamint úgy tudom, hogy illetlen is.

2019. febr. 12. 13:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásokért, csak telefonon sokat szoktam bénázni.
2019. febr. 12. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"szálni" ás "álva" ez nem elírás.

Felénk alap, hogy kiszáll az ember, napszemüveget leveszi, motort leállítja stb. Valahogy így korrekt. USA-ban meg kb meg sem mozdulhatsz. Elintenek, kocsiban maradsz, kezed a kormányon és követed az instrukciókat

2019. febr. 12. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Most arra a fél percre hülyeség...

Ha meg lefuttatják az autód a rendszerben akkor úgy is beülnek a kocsijukba, addig meg ott ácsorogsz?

2019. febr. 12. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik alkalomnál motor jár ablak lehúz papírok átad szondát fúj és mehettem is

A másiknál motor jár ablak lehúz papírt keres,de már mondta,hogy nem kell semmi csak szondát fújjak

Harmadiknál autó leállít ajtó kicsap papíromat kezébe nyomtam mert kéznél volt a forgalmi miatt túrtam át az autót aztán mivel már az autó hátuljánál álltak így kiszálltam és kezébe adtam a forgalmit is.

2019. febr. 12. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok..

azt kihagytam,hogy az első kettő olyan volt,hogy sorra az összes autót állították meg...akikkel gond volt azokat szállították ki

2019. febr. 12. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Megállsz, ablak le. Azt ha nem mondja nem kell kiszállni.
2019. febr. 12. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Kiszálltam, megmotoztak, szonda és már vittek is ,kocsit leparkolhattam. Nekem ilyen volt az első.
2019. febr. 12. 14:36
 8/8 nemcso ***** válasza:

Jelez, te félre állsz, kocsit leállítod. Ablak leenged, a rendőr meg majd megmondja, hogy mit kér, és hogy te kiszállj-e a kocsiból.

Kérheti a csomagtartó kinyitását, érdeklődhet, hogy hova mész, vagy bármiről kérdezhet.

Ha nem nagyképű, pofátlan az ember, ők sem kötözködnek (általában).

Ja és rendőre válogatja, hogy leintéskor mennyire tolerálja, hogy te rögtön, ott megállsz, ahová mutatja, vagy próbálsz a te elgondolásod szerint, szabályosan megállni. :)

Engem már állított meg kereszteződésben és szóvá tette, hogy arrébb álltam meg 3 méterrel, mint ahova mutatott.

2019. febr. 12. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!