Igazoltatásnál mennyire vizsgálják árnyalatpontosan az autó színét?
Figyelt kérdés
A forgalmiban "FEHÉR" szerepel, de az autó (már így vettem használtan) inkább habkrémes fehér, saccra szerintem ilyen RAL 9001 színű. Volt már igazoltatásom, eddig nem volt baj belőle, mert egyébként minden rendben van a kocsival, de valahol olvastam, hogy vannak, akik kifejezetten a színegyezésre mennek rá. Ha tényleg létezik ilyen, lehet belőle bajom? Köszönöm a válaszokat!2015. máj. 2. 18:34
1/8 anonim válasza:
Semennyire.
A forgalmim szerint a kocsim bordó/lila, az ügyfélkapu szerint püspöklila, a volvo szervizlapja szerint pedig mélybíbor gyöngyház. :D
Kb olyan színe legyen, mint a forgalmiban azt jóvilág.
2/8 A kérdező kommentje:
Van olyan szín, hogy püspöklila? :D Jesszus.
Köszi, megnyugtattál.
2015. máj. 2. 18:42
3/8 szántóvető válasza:
műszakin átment?ha nem festetted át akkor no para.
4/8 anonim válasza:
Nekem az előző autóm forgalmijában az szerepelt, hogy "királykék". Ehhez képest kajak sötétlila volt.
Vagy 10x igazoltattak, le se xarta senki.
5/8 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli milyen szín van beleírva a forgalmiba!A papíron ezüst autómat átfestettem zöldre,több mint egy évig közéekedtem úgy vele,hogy a forgalmiban ezüst volt!többször meg is állítottak,senki meg nem kérdezte miért van ez!
6/8 anonim válasza:
Ezen ne edd magad, az enyém a forgalmi szerint "piros", de valójában meg metál bordó. Nem kell ezzel foglalkozni, az NKH szerint csak nagyon kevés szín létezik, ebbe kell belezsúfolni a szivárvány összes színét meg azok keverékét is.
7/8 anonim válasza:
Apám kocsijának a forgalmijába csak annyi van hogy szürke és amúgy ezüst szinű az autó. De lehetne grafit szinű is, az is szürke végülis.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem is szokták nézni, hogy mit ir a forgalmiban, csak a nevet meg ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!