Mennyire számít szánalmasnak, hogy csak akkor vezetek céges autót ha használhatom a fedélzeti kamerám?
Figyelt kérdés
Nyáron felvettek egy céghez, de mondtam, hogy használnék fedélzeti kamerát ha kár keletkezne bizonyítani tudjam, mondták, hogy nem engedélyezett, ezért másnap mondtam, hogy akkor köszönöm, elnézést, hogy zavartam önöket.
Most megint céges kocsit kéne használnom... ugyan ez a szitu. Nekem rögeszmém a kamera, én annélkül el sem indulok. Nekem csak ez az egy feltételem van.
Hogy viszonyúlnátok ezek után egy ilyen munkavállalóhoz?
2019. febr. 8. 09:50
11/15 anonim válasza:
Ha nincs konkrét , megalapozott adatvédelmi aggálya a cégnek, akkor valóban nem bíznèk meg egy ilyen munkaadóban. Szerencsére van lehetőség válogatni a munkáltatók között.
12/15 anonim válasza:
Nemhogy örülne neki. Ha más okozza a balesetet ez arra bizonyíték. Spórol a cégnek vitás balesetnél. Ha egyenesen ő tesz kemarát az autóba akkor tudja ellenőrizni, hogy a söfőr nehogy ellógicoljon a céges géppel munkaidőben haza, csajozni stb ha megnézi a gps naplót és a bejárt útvonalat.
Itt valami nem tiszta.
13/15 anonim válasza:
Jó dolog a modern technika: autós kamerák, ilyen navi, olyan waze, radardetektor, riasztó, kisfasszom... Én is szívesen használom őket, de azért már nem kéne a ló túloldalára esni... A sarki boltba is kamerával mész ki a fejeden, mert mivan, ha rádesik egy jégcsap, és nem hiszik majd el neked?
14/15 A kérdező kommentje:
Ha tehetném még wc-re is kamerával mennék, olyan dolgokat láttam már, hogy ha azokat rögíztettem volna liveleak-en én lennék a legnézettebb. Persze nem teszem fel sehova, tényleg.
2019. febr. 8. 19:22
15/15 anonim válasza:
6: ezt úgy érted, hogy nem menet közben? Mert egyébként nem lehet csak úgy lelépni. Kissé paranoiás vagy 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!