Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a C+E kategóriá...

Mennyire nehéz a C+E kategóriás jogosítvány?

Figyelt kérdés
miből áll pl B kathoz képest ? :D
2019. febr. 4. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanúgy egy kis plasztiklap, néhány gramm.
2019. febr. 5. 06:59
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
C jogsiról tudok nyilatkozni. Kresz vizsga munkavédelem,szerkezettan mind gépen kell végignyomni mint a b-bél a kresz vizsga. Majd nekem jött a rutin ami végső soron ment, csak én butus nem munkás ruhába mentem hanem úgy ahogy suliba szoktam suli után mentem sajna, de sikerült , mondta a vizsgabiztos "nem vagyok egy soför alkat" én bírom a beszólásokat , de ez tény volt a tényeket nem. :D majd jött a bü, ott jól ismernek hamarosan harmadszor megyek, nem nehéz, csak nekem az. De én nem folytatom tovább, független a vizsgától, soha nem fogok tudni nagy autót sem vezetni, azt sem tudom miért kezdtem el..
2019. febr. 5. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a nehezebb része maga a gyakorlat, egyrészt rengeteg órát le kell vezetni, másrészt ezzel a nagy döggel kell manőverezz a városban a szűk utcákban, minden apró szabályt betartva.
2019. febr. 5. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

A jogosítvány nem vészes nagyon, bár van, aki annál is elfekszik.

Majd amikor először küldenek ki Hollandiába, és ott a belvárosban kell vissatolatnod 2 utcányit, mert nem férsz be, a Holland rendőrök meg navigálnak, a bámészkodók meg röhögnek rajtad, olyankor elgondolkozol, hogy lehet, nem kéne ezt csinálni.

2019. febr. 6. 05:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Aki igazán sofőralkat és szeret vezetni, az az ilyeneket pont élvezni fogja. Aki pedig hisztériarohamot kap attól, hogy kell tolatni egy kicsit, az tényleg jobb is, ha neki sem kezd a CE-nek.

2019. febr. 6. 14:51
 6/6 anonim válasza:
100%
4es súlyos nyomot hagyhatott benned a dolog, részvétem.
2019. nov. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!