Mennyire nehéz a C+E kategóriás jogosítvány?
Figyelt kérdés
miből áll pl B kathoz képest ? :D2019. febr. 4. 22:10
1/6 anonim válasza:
Ugyanúgy egy kis plasztiklap, néhány gramm.
2/6 anonim válasza:
C jogsiról tudok nyilatkozni. Kresz vizsga munkavédelem,szerkezettan mind gépen kell végignyomni mint a b-bél a kresz vizsga. Majd nekem jött a rutin ami végső soron ment, csak én butus nem munkás ruhába mentem hanem úgy ahogy suliba szoktam suli után mentem sajna, de sikerült , mondta a vizsgabiztos "nem vagyok egy soför alkat" én bírom a beszólásokat , de ez tény volt a tényeket nem. :D majd jött a bü, ott jól ismernek hamarosan harmadszor megyek, nem nehéz, csak nekem az. De én nem folytatom tovább, független a vizsgától, soha nem fogok tudni nagy autót sem vezetni, azt sem tudom miért kezdtem el..
3/6 anonim válasza:
Hát a nehezebb része maga a gyakorlat, egyrészt rengeteg órát le kell vezetni, másrészt ezzel a nagy döggel kell manőverezz a városban a szűk utcákban, minden apró szabályt betartva.
4/6 anonim válasza:
A jogosítvány nem vészes nagyon, bár van, aki annál is elfekszik.
Majd amikor először küldenek ki Hollandiába, és ott a belvárosban kell vissatolatnod 2 utcányit, mert nem férsz be, a Holland rendőrök meg navigálnak, a bámészkodók meg röhögnek rajtad, olyankor elgondolkozol, hogy lehet, nem kéne ezt csinálni.
5/6 anonim válasza:
4-es
Aki igazán sofőralkat és szeret vezetni, az az ilyeneket pont élvezni fogja. Aki pedig hisztériarohamot kap attól, hogy kell tolatni egy kicsit, az tényleg jobb is, ha neki sem kezd a CE-nek.
6/6 anonim válasza:
4es súlyos nyomot hagyhatott benned a dolog, részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!