El akarom kezdeni letenni a jogositvanyt, lattam hogy nem kell bejarni órakra a kresznel, mert van online felület, ez hogyan müködik?
Figyelt kérdés
Ha a tananyagot megtanultam, megvan az óraszàmom hol tudok vizsgazni? Vagy ez hogy működik? Honnan tudjak h megcsinaltam?2019. febr. 3. 01:33
1/7 anonim válasza:
Online kell olvasni az anyagot és van egy csomó felmérő teszt közben meg a végén amiket meg kell csinálni. Utána elvileg látják hogy te megvagy vele és foglalják de azért érdemes neked is oda telefonálni az unakatesómnak nem szóltak róla hogy beiratták vizsgára akkor tudta meg amikor felhívya őket.
2/7 A kérdező kommentje:
És hogy hová kell mennem vizsgázni, azt honnan tudom meg?
2019. febr. 3. 08:01
3/7 A kérdező kommentje:
És az unokatesód melyik weboldalon csinálta?
2019. febr. 3. 08:07
4/7 anonim válasza:
Felhívnak (as is lehet hogy emaileznek suli függő gondolom) miután végeztél az online anyaggal.
6/7 anonim válasza:
Keress olyan autós iskolát, ahol van online kreszre lehetőség.
7/7 anonim válasza:
Csak autós iskolán keresztül lehet, nem felmész a netre keresgélni aztán egyszer azt mondod, hogy okés akkor jöhet a vizsga. Beiratkozol, ha online akarod csinálni, akkor kapni fogsz egy kódot az E-titánra, ott lesz elérhető a tananyag. Ellenőrizni úgy ellenőrzik, hogy addig nem mehetsz tovább a következő fejezetre, amíg nem sikerül a teszt x pontosra. Ha végeztél az egész tanfolyammal, le lehet tölteni egy igazoló dokumentumot, illetve a 8 általános bizonyítványa és orvosi alkalmassági kell, akkor jelentenek a KRESZ vizsgára. Nálam legalábbis így volt, lehet, hogy ez némileg változó. A lényeg, hogy szerződést kell kötnöd egy autós sulival, anélkül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!