48 órát vezettem eddig, s úgy érzem, tök béna vagyok. Érdemes még befizetnem újabb órákra? Aki ennyi óra után sem érzi komfortosabban magát vezetés közben, annak érdemes tovább próbálkoznia?
off
12 éve van jogosítványom,heti minimum 2000km amit vezetek és néha nekem is az az érzésem,hogy tök béna vagyok. Sőt vannak napok amikor különösen.
Nekem harmadik hónapja van "saját" céges autóm. Mai napig rossz érzés fog el, ha bele kell üljek. Nem vezetek napi szinten, heti pár alkalom, akkor is kisebb távok 10-15 km munka meg vissza.
De még mindig azt érzem, hogy semmit nem tudok, nem érzem az autót, hol az eleje, vége, megesik hogy lefulladok. Meg úgy alapvetően mg érezhetően bénán vezetek. Ami végül is érthető, hiszen rengeteg "input" most jön először.
De azt látom, mások sem vezetnek sokkal jobban. Egy tapasztalt vezető is beragadhat szituációkba, vagy mások is követnek el hibákat. Nekem kedvencem az autópálya, mert ott lehet menni, kevesebb felé kell figyelni, viszonylag biztonságos ha betartod a szabályait. Halálom meg a panelek és belváros körüli jobbkezes, szűk utcák ahol egymást kerülgetve kell "haladni".
Tegnap este volt órám. Megyek, megyek és egyszer csak ott terem egy gyalogos és baromira nem veszem észre, nem engedem át, az oktatóm meg jól leszid emiatt..
aztán: korábban kell váltani, még ne váltsunk, fékezzünk, ne fékezzünk.. miért nem gyorsítok gyorsabban stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!