Miért húzódnak le menet közben a kaminonosok a leállósávba?
Autopályán haladva gyakran a kaminonosok mögött szoktam haladni kis autómmal, hogy a szélárnyékban lassan haladva spórolhassak a fogyasztással. Megfigyeltem, hogy a kamionosok menet közben gyakran félig lehúzódnak a leállósávba, és úgy haladnak kis ideig.
Szeretném megtudni ennek mi az oka. Bealszanak, és nem figyelnek? Vagy jelezni próbálnak, hogy előzzem ki őket végre? Zavarja őket, ha folyamatosan mögöttük haladok?
Szerintem a fáradtság miatt.
Elég monoton a munkájuk.
több oka van...vagy zavarja, hogy mögötte szélárnyékban bújkál(húzatja magát)valaki, vagy segíteni akar az előzésben, esetleg a nyomvályú miatt..
meg kellene kérdezni a legközelebbi parkolóban.
"Autopályán haladva gyakran a kaminonosok mögött szoktam haladni kis autómmal, hogy a szélárnyékban lassan haladva spórolhassak a fogyasztással."
:D :D :D :D :D
M1-esen szoktak így menni, mert ott katasztrófa az út, így kikerülik a krátereket. Bár jelen pillanatban elég normális állapotban van a pálya.
Téged meg lőni kéne, hogy a kamion seggében mész, autópályán...
Autópályán mégis miféle nyomvályú van?
Oké,hogy sza*ok a Magyar utak,de a pálya ennyire nem.
Elég sokat járok pályán ahoz,hogy tudjam milyen ott az út...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!