Milyen következménye lehet annak ha menet közben hozzávágok egy sörösüveget egy másik autóshoz?
na az ilyen sofőröket, mint a kérdező kell eltiltani a vezetéstől örökre... aki ilyenen felhúzza magát, az vagy kielégítetlen, vagy eleve kretén...
"infokolatlan fékezgetés előttem"
Indokolatlanul nem szoktak senki előtt sem fékezgetni, csak ha okot adnak rá...
Tőled véglegesen elvenném a jogosítványt, mint mentálisan alkalmatlan embert. Esetleg egy elmeorvosi szakvélemény sem ártana.
Alapesetben lehet garázdaság, közlekedés biztonságának veszélyeztetése. Szerintem nem is gondatlan, mert szándékosan teszed.
Súlyosabb esetben halált okozó közúti veszélyeztetés.
Én öreg vagyok, ami hátulról is látszik, s szuzukis is, ami meg mindenhonnan. De soha nem fordult még velem ilyen. Olyan volt, hogy szabályos előzésem nem tetszett baromnak, s amikor módja volt rá, jobbról, eldöngetett előttem, majd satuzott. Tíz éve vezetek, s eddig 2-3 ilyen volt.
De hogy mostanában a leírt incidenssel találkoztam volna, nem…
Ám, ha neked a sörösüveg dobálás (és vegyük ezt nagyon képletesen is, ne csak betű szerint) jut eszedbe, akkor neked emberek közé sem szabadna menni.
Időpont ma 12:29
10 éve vezetek napi szinten, van, hogy éjjel, van, hogy nappal, de ok nélkül még sose láttam, hogy valaki előtt fékezgessenek csak úgy.
Vannak ilyen barmok. De ha te így reagálsz, akkor te is ugyanolyan idióta vagy mint ők.
Velem is előfordult már, hogy próbáltak idegesíteni, versenyezni, stb. Én vagy lemaradok, aztán húzzanak minél messzebb tőlem. Vagy ha tudok előzni, akkor megelőzöm és én húzok el messzebb tőle. A lényeg, hogy nem maradok benne a helyzetben, nem hagyom, hogy felhúzzanak.
9: Leordítasz egy tanulót???
Minden nap van valami, ami miatt felhúzhatnám magam. Ilyen a közeledés. Ha nem bírod, akkor inkább ne vezess, mert közveszélyes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!