Jogosítvány leadása?
Figyelt kérdés
Jogosítványomat hol tudom leadni és mik szükségek hozzá?.. Már kezdem unni, hogy a kötelező 30 órakor simán ment a vezetés, amikor meg magam közlekedek sokszor elakadok, hogy mit csináljak, illetve mindig elfelejtem v a lámpát felkapcsolni vagy mást..2018. dec. 13. 17:03
1/3 anonim válasza:
Nem kell leadni,hanem nem kell vezetni!!!
Viszont amúgy meg kell vezetned ,mert nem a gondolattól lesz meg a kellő rutin. Noh meg nem is a 30 órától miután megkapod a jogsit. Amúgy meg sok emberrel előfordul,hogy elfelejti felkapcsolni a lámpát pl este a városba ..mert nem is tudom,hát van közvilágítás :D Van mikor elfelejtenek indexelni (vagy nem érdekli őket) meg stb stb stb stb
Csak menjél és menjél, stressz helyett élvezd és jobban fog menni
2/3 anonim válasza:
Nem kell "leadni", nem is lehet. Beteszed otthon az asztalfiókba és nem vezetsz többet. Egy idő után lejár az orvosi alkalmassági, onnantól nem is vezethetsz, amíg meg nem újítod.
3/3 anonim válasza:
Nem kell leadni, csak nem kell vezetni. A jogosítvány lejár magától.
Egyébként nekem anno majdnem 2 év kellett mire magabiztosan tudtam vezetni. 1 évig pl nem is vezettem egyedül sehova szinte csak a munkahelyemre, a jól bejáratott útvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!