Hogy kell "tiltás" nélkül tankolni?
Valószínűleg van a rendszerben egy ilyen védelem arra az esetre, ha valaki fizetés előtt félreállna a parkolóba, mert mondjuk hosszabb pihenőre készül. Ha hagyná a kút, hogy a következő vásárló is töltsön, abból komoly és feloldhatatlan vita lenne, ezért van ez az időzàr.
A megoldás annyi, hogy ne hagyj túl sok időt a két művelet között. Ha mégis letilt, akkor is jobb, ha egy másik szabad oszlopnál töltöd a kannát, mert így egyszer állsz csak sorban, összességében kevesebb kapacitást foglalsz le.
Vagy akkor tankolj a kannába, amikor az autóba nem kell (vagy legalábbis nem muszáj). Ahogy nézem, általában 4 liter a minimum kiadható üzemanyag, annyi gondolom el is fogy a motorba.
De ha nem áll otthon sokat a benzin (mert állásában az is tönkremegy), akkor én telitankolnék egyszer egy 20 literes kannát, abba belekeverném az olajat, és mindig onnan öntenék a motoromba. Így csak ritkán kéne a kannába tankolni.
Először én is ezt akartam írni, de átolvastam mégegyszer, a töltőpisztollyal van valami gubanc, akkor nem lehet az hogy lekapcsol a kút, hiszen észrevenné/hallaná. Aztán mégsem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!