Lehet benzinkúton egyszerre dízelt és benzint is tankolni?
Figyelt kérdés
Van egy dízel autóm, azt megtankolom, utána tudok benzint tankolni benzinzes kannába? Vagy be kell mennem fizetni, aztán tankolni a benzint és megint bemenni fizetni?2018. aug. 20. 17:51
2/6 anonim válasza:
Igen, de csak úgy ha tankolsz a kocsiba dízelt, bemész kifizetni, akkor nullázódik a kút. Utána tudsz tölteni kannába benzint és újra bemész fizetni.
3/6 anonim válasza:
Ez érdekes, mert én kétféle benzint szoktam tankolni hasonló módon (autóba és fűnyíróba) és nem szoktam bemenni, hogy lenullázzák, ugyanúgy számolja tovább, majd a legvégén kifizetem. Dízel-benzin esetén ez máshogy lenne?
4/6 anonim válasza:
tudnia kéne összeadni a rendszerüknek.
5/6 anonim válasza:
Bocsánat ha hülyeséget írtam, csak Lukoilnál szoktam kétfélét tankolni.
6/6 anonim válasza:
Nem kell bonyolítani. Először tankolod a kocsit, kifizeted, majd utána a kanna benzint. Felesleges bárkivel véletlenül is vitába bocsájtkozni. Rossz napja van a kutasnak, máris ott a rendőr.
...vagy...megbeszéled vele, azt teszed amit mond, oszt jónapot.
Tankoltam olyan kútnál itt Kőbányán, ahol külön, kétszer kellett fizetni, és olyan kútnál is, ahol simán összeadta a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!