Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy bizonyos...

Miért van az, hogy bizonyos emberek élvezik, ha nyomhatják a dudát az autóban?

Figyelt kérdés

És olyan esetekre gondolok amikor nincs semmiféle baleset veszélyes helyzet ami miatt indokolt lenne a használata. Például volt egy olyan eset,hogy álltak az autók a piros lámpánál,erre valami hülye gyerek nekiállt izomból dudálni és még az egyik gyalogos hangosan meg is jegyezte,hogy mit dudál ez az őrült? :D

Vagy volt egyszer olyan,hogy egyik ismerősömmel bicikliztünk és átmentünk az úton,az autó még Kenyába volt,de már ilyen 100-200 méterről el kezdett dudálni nekünk izomból. :D

Vagy például láttam olyan esetet,hogy az autók mentek egymás mögött és az egyik folyamatosan nyomta a dudát a másiknak,hogy menjen gyorsabban,holott nem ment olyan lassan,hogy azzal gátolta volna a forgalmat,csak gondolom a faszikám forma1-es pilótának képzelte magát. :D

Szóval szerintetek ennek van valami értelme,amikor valaki csak úgy nyomkodja a dudát? Vagy ennek mi lehet az oka?

2018. nov. 6. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Dudilitiszben szenvednek, mely görcsösen merevvé váló ujjakban nyilvánul meg.
2018. nov. 6. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Majd az ilyen embert egyszer egy szintén idegileg gyenge kiszedi az autóból és legközelebb megfontolja,hogy mikor nyomkodja ész nélkül.
2018. nov. 6. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Én is előszeretettel dudálok, ha az életemre, testi èpségemre törnek, függetlenül attól, hogy ez szükséges-e a veszélyhelyzet elhárításához vagy sem. Ugyanis hiába mondja valaki, hogy leszårja a többi embert, tudat alatt bizony mindenkit zavar, ha szidják és ha a különböző díjnyertes megmozdulásaiért állandóan koncertet kap a nyakàba, akkor egy idő után leszokik az adott manőverekről.

Ezen kívül a forgalmat lassító parkolásért is jár a szólókoncertem, mert utálom, ha nem vagyunk tekintettel egymásra. Mondjuk én gyalogosként is lebåszom azt, aki a járdára áll vagy a buszmegàllóból szalad be a boltba - ne tartsuk màr fel egymást, mindenkinek megvan a maga helye. A legjobb az egészben az, hogy 90 százalék nem hőbörög, hanem kijavítja a hibáját.

2018. nov. 6. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!