Osztállyal busszal megyunk angliaba es csak 16kg lehet a borond mert az egyik határnál meg fogjak merni a buszt es ha egy bizonyos sulyt tullép fizetni kell. melyik határnál fogjak lemerni?
Surgos lenne!!!
elore is koszonom
Angliáig nem mérik meg egy határon sem rutinszerűen, legfeljebb szúrópróbaszerűen, de azt megtehetik útközben is - ritka.
Az EU - ban nincs is határ a hagyományos értelemben, Angliában lehet ellenőrzésre számítani, de ott is drog, migráns meg ilyen szempontból csekkolnak.
Ha a busz átkel a La Manche csatornán, akkor a komp előtt mérhetik a súlyát.
Mondjuk szerintem azt a pedagógust, aki ilyen hülye kirándulást talál ki élete végéig krétaporon és vizes szivacson kéne tartani - de gondolom neki is ti fizetitek, aztán úgy gondolta, hogy jó buli lesz.
Az én gyerekeim is (luxus)busszal voltak Londonban, és környékén.(előző évben repülővel)
Nagy élmény volt nekik az akármilyen hosszú út is..mert fiatalok, sokat bírnak, valamint a buszos utazásnak is van egy semmivel nem hasonlítható bája.
Senki nem panaszkodott. Angliában a mozgásuk sokkal egyszerűbb volt.
A busz súlyát a kompnál mérhetik, de az ő esetükben nem tették. Ha túlsúlyos, akkor a büntit szétosztják.
Határnál nem mérnek sehol. A bőröndöt ki, és hol fogja lemérni a beszálláskor?
Amúgy a bőrönd lehet 16 kiló, a kézitáskád is lehet bőven tíz kiló.
Fizetőeszköz legyen, az a lényeg.
Jó utat! Nagy élmény lesz.
Igen, szerintem is teljesen rendben van a buszos utazás, mi Portugáliában is voltunk busszal :D
Viszont arra lennék kiváncsi, hogy milyen busz az, amibe fejenként csak 16 kg lehet az utasok bőröndjeinek súlya??? Ez nagyon kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!