Hogyan tudnám meggyorsítani a jogsi kézhezvételét?
Figyelt kérdés
Jövő szombaton már szükségem lenne rá, tegnap tettem le a városi vizsgát!
Köszönöm
2010. jún. 25. 13:06
11/18 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűbb lenne ...
Az oktatót nem értem eddig el, de még hívom!
Köszönöm!
2010. jún. 25. 13:41
12/18 anonim válasza:
Én 1 éve tettem le a jogsit majd 1 hónap telt el mire a kezembe került a vizsgától számítva..:S És már ott az okmány irodában is kijelentették nekem, hogy nehogy merjek vezetni az igazoló lappal, mert megbüntetnek, az nem helyettesíti a jogsit. Esetleg az okmányirodában kérdezd meg, hogy plusz pénzért nem lehetne e meggyorsítani (más okmányoknál lehet kérni)
13/18 A kérdező kommentje:
Húúú, köszönöm, akkor ezt hétfőn meg is teszem (ma sajnos itt nincs ügyfélfogadás)
2010. jún. 25. 13:47
14/18 A kérdező kommentje:
1 hónap? :S:S:S Addig az ember elveszti azt a pici kis rutinját is, amit megszerzett! :S:S:S
2010. jún. 25. 13:49
15/18 anonim válasza:
dehogy veszted:) igaz, eleinte megint fogsz fulladozni, de aztán belejössz.
16/18 A kérdező kommentje:
:D
2010. jún. 25. 13:53
17/18 anonim válasza:
Kérlek, fogd már fel, nem lehet!
Nem velünk kell vitatkozni...
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem senki nem vitatkozott ... feltettem egy kérdést, amire választ vártam, megkaptam, s ha hiszed ha nem, el is fogadtam. Az meg, hogy van véleményem nem egyenlő azzal, hogy valamit nem fogadok el!!!!!
2010. jún. 26. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!