Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meggyorsítani a...

Hogyan tudnám meggyorsítani a jogsi kézhezvételét?

Figyelt kérdés

Jövő szombaton már szükségem lenne rá, tegnap tettem le a városi vizsgát!

Köszönöm

2010. jún. 25. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
sehogy
2010. jún. 25. 13:18
 2/18 A kérdező kommentje:
NKH-sok sem tudnak segíteni nekem?
2010. jún. 25. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
el kell menned eleve a központba igazoló lapot kérni, kb jövő hét közepén. utána okmányirodába. azután még másfél-két hét, míg kiérkezik. felejtsd el.
2010. jún. 25. 13:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Jovo szombaton mar verseny lesz?... amugy meg vezethetsz miutan letetted a vizsgat, de meg nem kaptad kezhez a jogsit. Legalabbis mikor en csinaltam ugy mukodott.
2010. jún. 25. 13:28
 5/18 A kérdező kommentje:

Komolyan? S milyen papírt kell ahhoz kérnem, hogy vezethessek jogsi nélkül? Vagy tegyem be azt az igazoló lapot, amit a vizsgán a kezembe nyomtak?

Jajj, de jó lenne ... ebben még tudsz segíteni?

2010. jún. 25. 13:31
 6/18 anonim ***** válasza:

óó amíg nincs kéznél a jogosítványa, nem vezethet! ilyen egyszerű.

akkor is megbüntetnek, ha nincs nálad, honnan veszed, h akinek még el se készült, azt nem fogják?

mellesleg, a kérdező eddig is megoldotta jogsi nélkül, jövő héten is képes lesz rá.

2010. jún. 25. 13:31
 7/18 anonim ***** válasza:
jah és hozzáfűzöm, h az igazolólapot bárki tudna hamisítani is...nem egy olyan fecni, plusz nem igazolja az eü vizsga letételét stb. ne kockáztass.
2010. jún. 25. 13:32
 8/18 A kérdező kommentje:

13:31-esnek üzenem, hogy ha nem ismered az embert, ne írj róla valótlant!!!!!

Eddig oktató nélkül nem vezettem, én nem szoktam kikerülni a törvényt ... egyszerűen közbe jött valami nemvárt, s egyszerűbb lenne kocsival megoldani!

Ennyi

2010. jún. 25. 13:35
 9/18 anonim ***** válasza:
én nem mondtam azt, hogy kerülnéd a törvényt:S. csak kijelentettem, h olyan helyzet nincs, h csak autóval lehet megoldani, továbbá a vizsgalap nem egy vezetésre feljogosító dokumentum, hiszen bárki csinálhatna ilyet...
2010. jún. 25. 13:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Amugy nem tudnad megkerdezni az oktatodat? O szerintem jobban kellene tudja mint itt a neten valami random emberkek.
2010. jún. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!