Babát szeretnénk! Mivel lehet "meggyorsítani" a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Pl. úgy hallottam, hogyha heti 3nál többször próbálkozunk, kisebb lesz az esély.
Evéssel, ivással, sporttal, vitaminokkal bármivel kapcsban, ha van tippetek, kérlek segítsetek!
Ebben a hónapban hagytam abba a gyógyszert. Akkor az elkövetkezendő pár hónapban kisebb az esély -amíg a gyógyszer ki nem ürül- ?
2011. szept. 8. 13:01
1/3 anonim válasza:
van aki egyből gyógyszerleállás után egyből teherbe esik, van akinél eltart hónapokig.
azt tudom javasolni amit a sok utána járásom során tapasztaltam, én szedek E vitamint, terhes vitamint, most kezdem a barátcserjét ebben a hónapban.
2 hónapja én teherbe is estem, akkor palástfű teát ittam, de akkor a baba nem maradt meg. szóval teákkal óvatosan.
2/3 anonim válasza:
én mindkétszer a gyógyszer abbahagyása után a 2.hónapban estem teherbe,és használtam még ovulációs tesztet is.
3/3 anonim válasza:
én gyógyszer után egyből terhes lettem a dokim szerint ez ugyanolyan esélyes időszak, sőt. A fogamzásgátló hatás kimegy már 2 nappal a gyógyszerszedés után is a hormonok viszont amíg még nem ürülnek ki teljesen szabályozzák a ciklusod még egy darabig, főleg ha gyógyszer előtt nem volt az. Így könnyebben ki tudod számolni a peteérést stb. A ciklus.hu-n van ilyen kalkulátor ami megmutatja a legterményekebb napjaid, ill. jó az ovu teszt is. Sztem először így próbáljátok utána is ráérnek a csodapirulák, és teák. az én dokim pl a terhesvitamint nem is ajánlja egészséges nőknek, mert szerinte akkor csak arra jó, hogy óriásbébik szülessenek. a legfontosabb viszont hogy ne görcsöljetek rá mert a stressz nem tesz jót ilyenkor sem, és sok esetben ez is "csak" fejben dől el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!