Ha leülök a parkba egy sörrel, megbüntet a rendőr érte, de mi van, ha a kocsimba ülök be egy sört meginni?
Ha az autóban iszol sört, akkor utána hogy vezetsz haza?
Nem értelek, annyira nem birod ki alkohol nélkül, hogy nem tudsz elöször hazamenni és utána sörözni???????
#1: Látom sikerült elkapni a lényeget.. :)
A kérdésem elméleti. Ha a parkolóban álló autómban iszok, megbüntethet-e a rendőr?
Nem megyek sehova, sem előtte, sem közben, sem utána. Áll az autó, nem jár a motor.
Ha a kocsi mellett állok, közterületen vagyok, ha jön a jard, jár a minimum 5000 forint.
Mi van, ha bent ülök a tulajdonomban?
Egyébként köszi a válaszokat!
Határeset. Ha vezetőülésben ülsz és benne a kulcs, megbüntethet, mondván hogy megvolt a vezetési szándék. Da ha lefóliázod a kocsid, akkor nem lát a rendőr.
Értem a kérdést, de magyar viszonylatban értelmetlen: te is tudod, ha meg akarnak büntetni, találnak majd rá okot. Átnézik az eü dobozt és ha van benne lejárt szavatosságú dolog, vagy nincs megfelelő guminyomás a pótkerékben, a lehetőségek száma végtelen.
Nem a rendőr vádol meg, hanem az ügyész vagy előadó. A rendőr csak rögzíti a tényeket. Az ügyész pedig úgy döntött, hogy ő már valószínűleg részegen ment oda és részegen ment volna tovább ha felébred.
Ha ezt valaki csak úgy meséli nekem, én sem hittem volna el, de együtt voltam a fickóval utánképzésen. Ott nem lehet meséket kitalálni, mert a pszichológusoknál minden le van írva feketén-fehéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!