Ha átmegyek a zebrán piros lámpánál, és észreveszi egy rendőr, megbüntet?
Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 11:28
2/12 anonim válasza:
Kitüntet díszpolgárnak s mehetsz az X faktorba.
3/12 anonim válasza:
Sajnos nem. Mert( szerintem )azèrt nem fog kiugrani az autóbol hogy előàllítson. Viszont lehet belassít ès rendre int. Egyèbkènt az a jobbik eset ha valakit rendőr àllít mrg ès nem pl egy autó. Felelőtlen aki ilyeneket csinàl .
4/12 anonim válasza:
Én jártam így, jobbra kanyarodtam, sehol senki nem volt csak azon az úton ahova kanyarodtam jött szembe a rendőr, nem állított meg.
5/12 anonim válasza:
Gyalog? Láttam már ilyet. Kiszóltak az autóból, hogy enyje-benyje, többet ilyet ne, de nem büntettek. De elvileg büntethetnek érte.
6/12 anonim válasza:
Nem jellemző, ezért nem fog megállni. Jobbfej rendőr az ablakot lehúzva megkiabál, a flegma fajta meg rád se néz.
7/12 anonim válasza:
Attól függ milyen kedvében van, ha éppen más dolga van, akkor nem foglalkozik vele, max szól, hogy tessék jobban figyelni.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Persze. A Keletinél gyakran szoktak ilyesmiért bírságolni.
10/12 anonim válasza:
Remélem igen és nem ártana, ha azelőtt tenné, mielőtt megölsz valakit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!