Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi az a PÁV? Ha jól tudom,...

Mi az a PÁV? Ha jól tudom, akkor annak kell oda mennie, akinek nem sikerült a kreszvizsga, igenám, de a többit nem értem.

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 22:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hűha! Köszönöm szépen,és jól esett olvasni a válaszokat,különösen az utolsót! Így már elmúlt a félelmem,nos hamarosan vizsgázom,vagyis holnap:))) Bocsánat,hogy nem írtam ezt,csak féltem a válaszoktól,hogy ki mit ír a PÁV-val kapcsolatban. Szerencsére jól megy a Kresz,de az majd hamarosan kiderül:))) A többitől azért tartok egy kicsit :) De remélem minden rendben lesz!

És mégegyszer bocsánat,hogy "szimuláltam",csak azért nem írtam,mert nem szeretném elkiabálni a dolgokat előre,inkább máshogy tettem fel a kérdést.

Mégegyszer köszönöm a sok jó válaszokat!!!

2010. jún. 22. 10:09
 12/17 anonim válasza:
100%
Ne izgulj, nincs miért! Nagyon szorítok!!! Majd írd meg, hogy milyen lett! :)
2010. jún. 23. 07:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sikerült a vizsgám!!!! :)))))))) Úgy örülök! Jöhet a többi! :))))
2010. jún. 23. 17:27
 14/17 anonim válasza:

Gratulálok!

Csak így tovább, remélem, minden sikerül és nem jutsz el a PÁV-ig, de ha mégis, lesz egy érdekes élményed! :D

Üdv

A PÁV-os csaj :D

2010. jún. 24. 21:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,és azért bízom benne,hogy nem fogok a PÁV-ig eljutni:)))
2010. jún. 24. 21:05
 16/17 anonim válasza:
0%
Pedig el fogsz te kis szar*hazi
2015. júl. 31. 16:13
 17/17 anonim válasza:
Udv ez a páv vizsga életben van még ? Hány forgalmi vizsga után kerülsz oda?
2016. szept. 20. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!