Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az átlag magyar tényleg így...

Az átlag magyar tényleg így vezet?

Figyelt kérdés
7 éve van jogosítványom, azóta vezetek is. Általában betartom az 50-90 km/h-t, és ha valahova időre megyek, ezzel számolok. Viszont út közben sokan szoktak megelőzni, ami azt jelenti, hogy sokan nem tartják be a szabályt. Városonban kb 60-70-nel, városon kívül kb. 110-zel mennek, az én tapasztalataim szerint. (főleg nem Budapesten, tudom, nagyvárosban máshogy van ez) Tényleg így vezet egy átlag magyar? Van erről felmérés? Néha az az érzésem, hogy az embereknek degradáló betartani a szabályokat, még akkor is, ha az a boztonságot szolgálja.

2018. aug. 2. 06:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy te 43-80 km/h-t tartasz be, mert ennyit biztosan csal az órád.

Nyugodtan mehetsz 55-100 zal, a trafi biztosan nem mér be és nem előznek meg.

2018. aug. 2. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Akkor úgy látszik csak én tartom be a sebességkorlátozásokat.

Igaz 60 lóerős autóval nem nehéz cserébe még sosem kaptam gyorshajtásért büntetést és nem kell sírnom,hogy mekkora szemetek a rendőrök.

2018. aug. 2. 08:27
 13/15 A kérdező kommentje:

Jó kérdést tettem fel, sokan válaszoltak :) Tudom mit mér a trafi, van rendőr a családban. Érdekes módon, ahol kamera van, ott a BMW-s osztrák rendszámú is 40-nel/80-nal megy...

Azt honnan tudom, hogy mennyit csal az órám?

2018. aug. 2. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:

13.

GPS?

2018. aug. 2. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen normális, hogy nem fix 50-el mész, hanem kicsit gyorsabban, ugyanígy a többi sebességre is rápakolsz egy kicsit. Ez így van kitalálva.
2018. aug. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!