AGM kérdése:
Milyen megbízható autót tudnátok ajánlani, egy átlag magyar családnak?
Figyelt kérdés
A lényeg, megbízhatóság, jó szerelhetőség, olcsóbb fenntartás, viszonylag kényelmes, olyan 4-500 ezer között.2015. nov. 11. 20:19
1/10 Tomcatters válasza:
Régebbi 2000 környékéről nissan primera,nissan almera ,toyota corolla...stb
5/10 anonim válasza:
ha megbízható, akkor nem kell a jó szerelhetőség..
egy átlag magyar családnak a legújabb dacia logan kombi a megfelelő, akár használtan is..francia dízelmotor, nyugati összeszerelési technika..
olcsó fenntartás, kényelmes, hétszemélyes..használtan akár félmillió...
6/10 anonim válasza:
Én azt mondanám tolj hozzá még egy 200 ezret és vegyél egy benzines G Astra-t. 1.4 vagy 1.6-os motorral.
8/10 anonim válasza:
Opel Corsa C,bár talán ez kicsit drágább ár kategória.
9/10 anonim válasza:
Totalcaron rengeteg ilyen cikket találsz, #becsületesnepper alatt. pl. [link]
10/10 anonim válasza:
Becinek és aki azt írta, hogy Astra igaza van! Nekem is Astra-m van, 1.4-es, nem volt eddig baj vele, szerintem megbízható autó.
Páromnak júliusban vettünk autót Opel Corsa C 1.0 literes, még a régebbi 58 lóerős. Ezzel sem volt baj a 3000km alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!