Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Telefontartót hova szoktátok...

Telefontartót hova szoktátok tenni?

Figyelt kérdés
Az üvegre cuppantjàtok, vagy a műszerfalra? Most vettem egyet, nem volt olcsó ès szeretnèm ha a helyèn maradna... Illetve melyik oldalra? Jobb vagy bal? Köszönöm
2018. júl. 30. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy van, hogy a fedélzeti kamera van középen fenn és a teló tartó alatta, mivel a kamera nem tudja mérni a sebességet, de a teló igen ezért úgy teszem, hogy pont a sebesség látszódjon, vagy 1 órás munka volt. Van aki bal oldalra teszi a telefont vagy a szellöző rácshoz, lényeg ne zavarja a vezetést :).
2018. júl. 30. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem a telefon lent a sebváltó előtt van.

(Kicsit megbuheráltam a kocsit, kivettem a kihúzható hamutartóból a hamutartót és oda tudom berögzíteni a telót)

Így nincs melegen és a nap sem süt rá, simán látom ha GPS-nek használom, bár inkább csak hallgatni szoktam.

Viszont a fedélzeti kamera már a szélvédőn van mivel az utat kell vennie, fel is tud melegedni rendesen.

Én sosem veszem le, a tartóját csak a kamerát, viszont kívülről letakarom ott a szélvédőt egy ronggyal, hogy ha nem megyek az autóval, így nem gyilkolja a tapadókorongját a nap.

2018. júl. 30. 23:27
 3/9 Beviz Elek ***** válasza:
A tartó valamelyik fiókban van a nappaliban, a telefont pedig a kézifékhez szoktam rakni, ha valamit meg akarok nézni gyorsan megoldom és visszateszem
2018. júl. 30. 23:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Hű, ennyire elterjedt ez a kamera dolog? Megèri venni azt is?
2018. júl. 31. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a zsebemben tartom. Csak akkor veszem elő ha hívnak, de az sem gyakori. Ha pedig számomra ismeretlen helyre megyek, akkor előtte mindig megnézem számítógépen hogy milyen út vezet oda, így GPS-t nem szoktam használni. A nem nagyon eldugott helyekre simán oda szoktam így is találni elsőre.
2018. júl. 31. 00:20
 6/9 anonim ***** válasza:
A szélvédőre cuppantom, az A oszlop mellé.
2018. júl. 31. 04:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a zsebemben van a telefonom. Igaz, navigációt a külön GPS-t használok, a TMS infót telefontól kapja, így egyszerűen semmi szükségem a vezetéshez a telefonra. Sürgős hívást úgysem kapok, zene megy rádióról, a csetelést meg videózást meghagyom a romàn mikrobuszosoknak.
2018. júl. 31. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a szélvédőre, mert csak oda tudom tenni a telefontartót, és amire nekem kell, ott is a legjobb. Ugyanis csak a navit használom a telefonról, ha messze utazok, máskor pihen a telefon valahol. Ja amúgy ez erős telefontartó, egy csipesz fogja a telefont, vezetés közben le se tudom venni. Tény, hogy ilyenkor nyáron problémás, mert nagyon felforrósodik a telefon, de még eddig nem volt gond emiatt. Ja és középre teszem.
2018. júl. 31. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem eléggé elterjedt a kamera, kedves kérdező. Nekem megéri, én kamera nélkül el sem indulok, pl. voltam nemrég állásinterjún próbamunkán, mondjuk maga a munka sem felet meg, kormán kellett kelni, de a legfontosabb, azért nem folytattam mert nem engedte a vezetőség ,hogy használjak kamerát, ha meg lezúz valami eszetlen , utána elhajt még én fizessek :(. ( céges autó ).

Persze telefonra is van dashcam, de az úgy vélem vagyis tapasztalataim alapján nem ér semmit.

2018. júl. 31. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!