Motorosok, ti szoktatok inteni a más, idegen moorosoknak?
Figyelt kérdés
2018. júl. 23. 15:20
1/7 anonim válasza:
Földönkívüli motorosnak nem integetek.
2/7 Laguna2 válasza:
Motoros kultúrához hozzá tartozik az összetartás, és bárhol bármikor egymás üdvözlése, intés, villantás biccentés és ezek alternatívái.
3/7 anonim válasza:
Motoros kultura a fszom. Autóból sem integetek minden autósnak. Nem integetek senkinek - illetve aki int, annak (ha észreveszem) visszaintek.
Azért mert hasonló járművünk van, még nem vagyunk haverok.
4/7 Laguna2 válasza:
Hát ez az! Mivel fogalmad sincs a motorról és motorosokról ezért ne böfögj ide marhaságokat! Nem azért van integetés mert hasonló járművünk van. De igazából neked mindegy is.
5/7 anonim válasza:
Már miért lenne marhaság? És miért gondolod, hogy miről van fogalmam meg miről nincs?
7/7 anonim válasza:
Alap. Régen sokat motoroztam az unokatesómmal, és láttam, hogy minden motoros int a másiknak. Ez szerintem egy nagyon szép szokás, és az összetartást, összetartozást jelenti. Ők nem mennek el egy bajba jutott motoros mellett, és bárhol, bármikor leülnek beszélgetni egymással, és sztoriznak, megosztják jó és rossz tapasztalataikat. Összeköti őket a két kerék. Már én is motorozom, és az első 150 km-es utamon már tapasztaltam, hogy kb. 30 ismeretlen motoros intett. Sokáig csak autóztam, és nem figyeltem a motorosokat, úgyhogy kellett egy kis idő megszokni, hogy időben felfigyeljek a szemből jövő motorosra. Jó érzés ebbe a "családba" tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!