Kamionosok! Igényel idegen nyelvtudást a szakma nemzetközi pályán?
Arra gondoltam belevágok, leteszem a C+E gki+ páv-ot, Viszont se németet se angolt nem beszélek, annyit tudok, hogy (right,left,go alone,yes,no, i dont know -asszem ez angol- :D ) így mennék neki Európának, mondjuk nyugat Európának, tudom veszélyes ,de talán nem bántanak. Érdemes nyelvtudás nélkül nekivágni? Gondolkodtam arról, hogy veszek neten "kamionos angol" könyvet, de elfelejteném mire érvényesíthetném. Meg vannak különféle modern applikációk is ezen az okos telefonokon, gondolom az se egy rossz megoldás.
Annyit rólam, hogy 21 éves vagyok és buta KRESZ az megragadt bennem meg alkalmazom is naponta vezetéshez meg a pálinkafőzéshez értek érettségivel, magam mögött, nos alkalmazottként nem igen éri meg a szeszipar, meg másik városba van, szóval ideális lenne nekem a kamionozás, ( nem érettségiztem nyelvből mert defektes vagyok és papírom is volt róla, meg matekból se) Amúgy tisztaságmániás vagyok meg türelmes.
21 évesen biztos jó nagy tapasztalatról lehet beszélni :D
Ha boldogulni szeretnél a világban akkor nem árt legalább egy fontosabb nyelven alapszinten beszélni. El is pantomimezheted mi a bajod, de egyszerűbb elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!