Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóversenyző hogy szerezhet...

Autóversenyző hogy szerezhet szponzort?

Figyelt kérdés

Adott egy Mitsubishi Lancer EVO 8. Teljesen újraépitett a 2018-as rendszer szerint (ülések bukócső..stb)

Rengeteg kategória győzelem az abszolut 6 ban mindíg benne voltam.

Viszont, a pénztárcám nem nagyon szereti ezt a költekezést. Aki jártas ő tudja hogy nem kis pénzekröl beszélek. Viszont abbahagyni nem fogom, amíg tudok vezetni rendesen. Felteszem mondjuk, egy szponzor aki esetleg támogatna, nekem kell őt felkeresnem és bizonyítani neki? Vagy a szponzorok keresik az embert?

Válaszokat köszönöm.

Tipikus hagyd abba mert "meghalsz" válaszokra nem vagyok kíváncsi.

Tudom jól, hogy veszélyes sport, nem ez az első autóm. De ezért szeretjük!...

2018. júl. 23. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Ha akkora menő vagya szponzorok keresnek. Ezt kizárhatjuk,főleg magyarba. Szóval kezdj el házalni nagyobb cėgeknėl az eredmėnyeiddel stb... Reklámozd őket stb stb... Talán lesz valaki. Nagyobb cėgek legyenek.
2018. júl. 23. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

minket egy világszerte ismert multi szponzorált, ne nem hoztuk azt, amit elvárt...

szponzor nélkül annyi...

te tudod, hogy a többiekhez képest milyen vagy, így kopogtass a nagyokhoz, ahol baromi sok a pénz

2018. júl. 23. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
49%

"Vagy a szponzorok keresik az embert?"

Eddig hányan kerestek? :D Na látod...

Legyen egy pici közösségi médiát megmozgató erőd, lássák rajtad, hogy jó szponzorált lehetnél, megéri beléd fektetni...

Utána lehet menni kérni.

2018. júl. 23. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán nem vagy hozzá elég jó, a szponzorok szokták keresni az embert és nem fordítva, csak ehhez bizonyítani is kell.
2018. júl. 23. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan navigátort szerezz, aki szép, hosszú hajú, formás, nagy mellekkel. Komolyan mondom, sokkal könnyebb lesz.
2018. júl. 23. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Megpróbálok felkeresni néhányat. Köszönöm a válaszokat..

Utolsó kommentelő.. még rá is költsem a sok pénzt? :)

2018. júl. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!