Normális, ha nincs velem a család, úgy vezetek, mint egy autóversenyző?
Ha családdal megyek, úgy megyek mint egy nyugger, buszokat sem előzök meg.
Ha egyedül vagyok, utolérek egy autót, teszem ki az indexet és már előzöm is.
Bármekkora sebességnél.
"Keress kérdéseket hasonló témában: száguldás"
Miért érzem ezt megint egy tizenéves menőzésének?
Nem, nem normális, a gázt minden marha képes nyomni, nem kell ahhoz semmi tudomány.
Nem normális, ez annak a a jele, hogy egy éretlen hülyegyerek vagy, aki a szülei előtt nem mer "vagánykodni", mert akkor nem kapná meg legközelebb a kocsit.
Jobb esetben néhány bírság, rosszabb esetben egy baleset fog észhez téríteni.
Csak arra vigyázz, hogy ne dohányozz, ne igyál, sportolj sokat, hogy rendben legyen a szíved, veséd, májad.
Új gazdáik nagyon hálásak lesznek érte neked.
Az autóversenyző nem tudom neked mit jelent, de nekem nem azt, hogy egyenes úton padlógázzal megy. Az Pistikének is megy.
Majd ha tudod, hogy hol milyen íven kell menni, hogy kell visszaváltáskor egyszerre fékezni, és gázt adni, hogy ne rántson az autó, ha felengeded a kuplungot, tudod mi az a rev matching, ballábfék, és tudod, hol vannak az autó határai, akkor beszélhetünk. Persze mindezt pályán, nem feltétlenül közúton.
Ha pályázni nincs pénzed, és ki szeretnéd élni az ilyen hajlamaid, ajánlom a gokartot.
Colin McRae is megmondta, hogy az egyenes utakra valók a gyors autók, a kanyargósra meg a gyors sofőrök. :)
Én is ilyen vagyok ha egyedül vagyok ahol tudom ott nyomom a gázt tövig , de ha bárki melletm ül akkor nem talpalok
Ha tövig nyomom a gázt akkor is van olyan elözés amibe nem kezdek bele , ha senki se jön szembe és be látható az út akkor vissz váltok és már megyek is .
De tisztában vagyok a kocsival és a határaimmal meg nem 2 honapos friss jogsis vagyok 8 éve vezetem napinszinten a kocsimat . Közel 300ezer km baleset mentesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!