Mi a véleményetek azokról, akik deviza, stb hitelre vettek valami rettenet hulladék autót?
És úgy tudnak púposkodni benne az utakon, lenézve a régi, de megbízható járgányok tulajait, akik ne adj isten maguk szerelik az autóikat, és át nem ülnének valami új, pl Citroen szara pikasszó és társaiba, még ha nyernének is a lottón, akkor se.
Itt csak azokra gondolok, akik csak azért ülnek egy ilyen hulladékba, mert az új, és nehogy már vegyen egy régi, 18 éves német/japán autót. De olyan hülyék hozzá, hogy arra nem képesek, hogy utánanézzenek, mit akarnak venni.
Mindenkinek a magánügye,de ettől függetlenül értem mire gondolsz.
Egyrészt szerintem autót venni hitelre,akár használtat is a legnagyobb szívás,de szinte minden hiteles dolog szívás.
Sajnos sokan a külsőségekre adnak,mert a sok primitív buta ember (csajok) ezt nézi.
Ez egy magyar betgség,hogy a hülye proller gondolkozni csak addig tud,hogy amikor kimegy az utcára,azt lássák,hogy ő menő,és telik neki erre arra.
Amúgy pedig a mostani új autók már a számítógépes technikáról,és a fogyasztói társadalomról szólnak.
Szerintem sokkal becsülendőbb az,amikor egy ember pont hogy nem az új csilivili komputeres divatvilág majmolója.
A Kérdező azokra haragszik,akik tehetősnek néznek ki az új kocsival,közben nyakukon a hitel e miatt.
Tulajdonképpen megéri nekik az önteltségért,presztízsért bukni a százezreket.
Egyébként szerintem a mai világban fel sem tűnik egy új autó,és igazából senkit nem is érdekel.
Mas meg az uj szarjabol nem ulne at a te oreg Mercidbe.
Nem vagyunk egyformak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!