Mi történt a Combinokkal a nagykörúton? Mostanában egyre többször jön régi hulladék villamos, amik régen közlekedtek a vonalon.
sok oka lehet, leginkább szervezési okok vagy épp járatsűrűség
amúgy meg 1-nél a pont, ha hulladék,menj mással, mások örülnének ennek a hulladéknak is
Tavaly villamosoztam utoljára, nem tervezem hogy mostanában újra fogok, ha tenném sem érdekelne, hogy milyenre szállok fel, csak elvigyen.
Ettöl függetlenül engem is érdekelne, hogy miért halad visszafelê a BKK.
Köszönöm szépen az értelmes, korrekt választ!
Már kezdtem elkeseredni, hogy ezen az oldalon csak provokátorok vannak.
A villamosokra visszatérve, egy kerekesszékesnek nagyon nem mindegy, hogy milyen villamos jön. Ráadásul a turistáknak való angol nyelvű bemondás nincsen a régi villamosokon rajta. Az egyik legfontosabb vonal a 4-es és a 6-os, nem kéne rombolni a színvonalát a régi járművekkel szerintem.
Allitolag valami jaratsurites miatt dolgoznak a regi vasak de a turista mindenre fel fog szallni ami jon es bemondas hijan fenn all a veszelye hogy elteved. De jonnek a futaros ICS villamosok belso kijelzovel felszerelve, remelem jut beloluk a nagykorutra is elobbutobb.
Amit meg nehany ember a kerdes alatt lemuvelt szanalmas nem erdemes foglalkozni veluk.
Azért a kérdező folyamatosan hőbörgő hozzáállása is megér egy misét.
Amúgy korábban írt róla a BKK hogy járatsűrítés volt, gy már 1-2 percenként jár villamos, hogy elvigye a folyamatosan elégedetlenkedő utast, plusz mostanában olvastam 1-2 balesetről, amiben törtek a combinok gondolom azok helyére is kell egy másik.
Azért az ICS villamosok sem "régi hulladékok", más nagyvárosokban ezerszer régebbi villamosok járnak, ráadásul a mieink nincsenek is lepukkanva. Az utasok 99%-a ugyanúgy tudja használni, akinek meg nem tetszik, az igazán kibír pár perc várakozást mire odaér álmai Combinoja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!