Mi a véleményetek azokról, akik deviza, stb hitelre vettek valami rettenet hulladék autót?
És úgy tudnak púposkodni benne az utakon, lenézve a régi, de megbízható járgányok tulajait, akik ne adj isten maguk szerelik az autóikat, és át nem ülnének valami új, pl Citroen szara pikasszó és társaiba, még ha nyernének is a lottón, akkor se.
Itt csak azokra gondolok, akik csak azért ülnek egy ilyen hulladékba, mert az új, és nehogy már vegyen egy régi, 18 éves német/japán autót. De olyan hülyék hozzá, hogy arra nem képesek, hogy utánanézzenek, mit akarnak venni.
Miert ne vehetne az ember hitelre valamit?
A hitel egy eszkoz, amit az ember hasznalhat, ha akar. A gazdasag nem mukodne hitel nelkul.
"Tulajdonképpen megéri nekik az önteltségért,presztízsért bukni a százezreket."
Egy barátom 7 milláért vett egy Peugeot típusú autót. 6 millát már kinyögött, a bank még 10-et követel tőle! Egyébként a hitel azt az emberi tulajdonságot lovagolja meg, hogy miden mindig azonnal kell. Az ember nem szeret várni.
Én még soha egy autóra nem láttam kiírva, hogy hitelből vásárolták.
A bankokat viszont hanyagoljuk, mert nagyon elkanászodtak, Pszáf Karcsi ügyelt rá, hogy a befektetőket, és a hiteleseket is kifoszthassák. Tegnap kapott érte állami kitüntetését is, akárcsak az első számú uzsorás Csányi.
"Egyébként a hitel azt az emberi tulajdonságot lovagolja meg, hogy miden mindig azonnal kell. Az ember nem szeret várni."
Ez így konkrétan azért nem mindig igaz.
Ingatlanon kívül max. termelő eszközre vennék fel hitelt.
Ingatlanra muszáj, mert nem tudom összespórolni.
Termelő eszközre meg azért éri meg, mert termelsz vele, hasznot hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!