Budapesten autózók hogy bírják idegekkel a mindennapos tötymörgést?
1 sávra szűkítve szinte az összes nagy forgalmú út, Népstadiontól a Móricz Zs.-ig 1 óra, ezt nekem minden nap kellene csinálnom, tknbökném magam egy ollóval.
Tudnám ki az érdemi szerzője ezeknek az útfelújításoknak...?
Kérdező, milyen más választás?
A tömegközlekedés gatya, nyilván lehetne kevesebb autó az utakon, de ahhoz jobb tömegközlekedés kellene.
A másik oldalról nézve: milyen más megoldás létezik az út felújításra?
Én is szívesebben járnék autóval még akkor is ha "tötymörgök". Akkor sem a másik ember s3ggszagát kell szagolnom 20 centiről egy tömött buszon.
Meg persze szép és jó, hogy csomópont és csomópont között gyorsabb a metró/villamos. De az emberek 90%-nak nem ezek a kezdő és végpontok hanem hozzá jön még több 10 perc átszállási idő, várakozás, sétálás.
Ez a baj, hogy nem lát kiutat a Magyar, kb azt csinálnak velünk, amit akarnak.
Az 1-es, 6-os villamos vonalát felújítják komplett szinte évente...azért megnézném Bécsben hogy csinálják meg 1x egy vasútvonalat. Gondolom az jó vagy 20 évig.
Furcsa módon, itt nem.
Csak a hülye nem látja, mire megy ki ez az egész, 3-as út végig kb olyan, mint a répaföld, erre mit újítanak fel rajta? Azt a szakaszt, amivel semmi baj nincs, csak mert volt rajta egy híd.
Persze, mert arra kaptak támogatást....
Ha legalább értelme lenne annak, amit összelopnak, de nagyon nincs....
Nem tudom, én jól bírom a légkondis villamoson elsuhanva a kocsisorok mellett. Jó, van, hogy a pótlóbuszon lefagy az ember arcáról a mosoly, de egy kis tájékozódással el lehet kerülni ezt is, tök jó alternatív útvonalak vannak. Az a 10 perc séta a nap végén pedig kell az emberi szervezetnek, nem kell belőle ügyet csinálni.
Én az autót, ha használom, a város szélén hagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!